Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max - egyedi telefontok Soft Flex - sötétkék

Szöveg hozzáadása
Arial Black
Black
Feltöltött képek
  Expand
  Sending a images...
  Rating:  4.8
  (4)
  Elérhetőség 0 db.  
  Feladás 3-4 munkanap  
  Szállítási költség 1 390 Ft  
  NINCS RAKTÁRON
  ÉRTESÍTÉS E-MAILBEN
  Ár: 8 390 Ft including VAT 23%

  Saját tervezésű szilikontokok

  A TPU szilikonból készült tokok egyik fő tulajdonsága a magas fokú rugalmasság, melynek köszönhetően a tok nem deformálódik és jól tapad a telefonhoz. A tokok felülete sima és kellemes tapintású, nem látszódnak rajtuk a zsíros ujjlenyomatok. A Soft Flex tokok egyszerű kidolgozásúak és könnyűk. A szilikontok szélei néhány milliméterrel a telefon első oldala felé emelkednek, ennek köszönhetően pedig védik a telefon kijelzőjét a sima felületekkel való érintkezés során. A saját dizájnnal ellátott mobiltokok igazán egyediek és ajándékként is kiválóak lehetnek, ha a szeretett személy kedvenc fotóival vagy idézetével díszítjük a tokot. A grafikák mérete nem lehet kisebb 640 x 480 pixelnél.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 1

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 2

  Tervezd meg saját, egyedi szilikon mobiltokod!

  Egyszerűen és gyorsan megtervezhető, minőséges, egyedi tokok az etuo.hu webáruházból! A praktikus tervezővel könnyen létrehozható az egyedi, páratlan tok. A megfelelő szilikontok Soft Flexkiválasztása után a böngésző elhagyása nélkül tervezhető meg a tok dizájnja. Az alkalmazást nem kell letölteni és telepíteni, használata pedig gyors és rendkívül egyszerű. A tervező segítségével fotókat tölthetünk fel, melyeket tetszés szerint méretezhetünk és helyezhetünk el a tok hátlapján. A tok oldalaira nem kerül nyomtatás. A tervező tetszőleges szöveg hozzáadását is lehetővé teszi. A számítógép képernyőjének beállításaitól függően a lenyomat színei minimális mértékben eltérhetnek a számítógépen látott színektől. Rendelés előtt tanácsos még egyszer leellenőrizni a lenyomat tervét. A nyomtatott telefontokok minőségesek, a lenyomat pedig nem fakul ki, és ellenáll a kopásnak is.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 3

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 4

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 5

  *A telefontokok gyártótól függően eltérőek lehetnek a kivágások színei és formái tekintetében.    Információk a gyártóról