CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Töltők

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Töltők széles választéka mobiltelefonokhoz és tabletekhez

A mobil eszközök nagy kapacitású elemekkel vannak felszerelve, ezeket az elemeket azonban fel is kell tölteni. A mai rohanó világban gyakran előfordul, hogy a töltő elveszik vagy meghibásodik. Mit tehetünk ilyen esetben? Szerencsére a töltő, amit a telefonnal vagy a tablettel kaptunk, nem helyettesíthetetlen. Webáruházunkban számos különböző, hálózati és autós töltő is megtalálható, jól ismert gyártóktól. Minden töltő garanciával és az európai uniós előírásoknak megfelelő CE jelöléssel rendelkezik.

A kínálatunkban számos hálózati, autós és indukciós töltő is megtalálható

Hálózati töltők esetében választható klasszikus vagy adapteres, USB töltő is. Az USB töltő előnye, hogy a kábel más eszközhöz, például számítógéphez is csatlakoztatható, lehetővé téve a fájlok és fényképek gyors másolását a telefon vagy a táblagép, és a számítógép között. Ez a nagyszerű megoldás minden igényt kielégít! A hosszú kábellel ellátott autós szivargyújtó töltők a microUSB aljzattal rendelkező telefonok töltésére is alkalmasak, de tölthetők velük más eszközök is. Az univerzális bemenet lehetővé teszi a különféle eszközök töltését a 12V-os aljzatból, mely minden autóban megtalálható, így a kompatibilitás nem probléma. Az autós töltők nagyszerű tartozékok, melyek kifejezetten hasznosak a hosszú utakon, hiszen segítségükkel tölthetjük az okostelefont, navigációt, tabletet, sőt, még az MP3 lejátszót is, amennyiben rendelkezik microUSB bemenettel. A kínálatunkban számos hálózati, autós (szivargyújtós) és indukciós töltő is megtalálható. Ezek használhatók tartalék töltőként, de mindennapi használatra is alkalmasak, hiszen a kiváló minőség lehetővé teszi a hosszú élettartamot.

Kiváló minőségű hálózati és autós töltők

A töltőknek köszönhetően a telefonok vagy más mobil eszközök akkumulátorai gyorsan feltölthetők, lehetővé téve ezzel a készülék problémamentes működését. Kínálatunkban számos hálózati töltő található, olyan közkedvelt telefonmodellekhez, mint a Samsung, az Apple vagy a Huawei, de a Blue Star töltők is remek, biztonságos és megbízható alternatívaként szolgálhatnak. A töltők kicsik, így bárhova magunkkal vihetjük őket, a szivargyújtós töltők pedig egyenesen nélkülözhetetlenek azok számára, akik gyakran indulnak hosszú útra!