ZTE Blade V2020 Smart tokok

Tokok a ZTE Blade V2020 Smart


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A ZTE Blade V2020, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade V2020 Smart – mobiltelefon tokok széleskörű felhozatala

A ZTE Blade V2020 Smart telefon tulajdonosai tudják, mennyire fontos a smartphone védelme a különböző külső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online shop felhozatalában rengeteg olyan telefon tok elérhető, mely szépen illeszkedik a ZTE Blade V2020 Smart modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán trendi is. Az online shopunkban elérhető mobiltelefon tokok kiemelkedő minőségű, erős anyagokból készülnek. A mobiltelefon tokok megvédik a telefont a karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben. Igényes, korszerű kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak az eszközön, bőséges felhozatalunkban pedig minden vevő találhat olyan tartozékot, mely tökéletesen illik az ízléséhez és az elvárásainak is megfelel. A modern, érintőképernyős smartphone-okat a rendkívüli funkciók és a magasfokú érzékenység jellemzi. Online áruházunkban olyan telefon tokokat kínálunk, melyek erős és tartós anyagokból készülnek és védelmet tesznek lehetővé a mobil eszköz számára a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső sérülésekkel szemben. Online shopunk legpopulárisabb termékei a szilikon mobiltelefon tokok, melyek csúcsminőségű termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, elasztikusak és szép mintákkal vannak kiegészítve.

Kiemelkedő minőség és megbízható védelem - ZTE Blade V2020 Smart

Az etuo.hu online áruházban számos telefon tok elérhető a ZTE Blade V2020 Smart modellre. A szilikon telefon tokok hatalmas popularitásnak örvendenek, ugyanis megvédik a smartphone hátlapját és oldalait a folyamatos használat során, és rendkívül jól mutatnak az eszközön. A telefon tokok kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot. A ZTE Blade V2020 Smart mobil eszközre tervezett smartphone tok hibátlan passzolást biztosít, a használat során nem csúszik le és nem mozdul el a smartphone-on, valamint nem takarja le a mobil eszköz fontos komponenseit – a portokat, gombokat, kijelzőt vagy a kamerablokkot sem.

ZTE Blade V2020 Smart – telefon tokok bőséges felhozatala

A ZTE Blade V2020 Smart smartphone-t számos rendkívüli funkcióval látta el az ismert gyártó, melynek köszönhetően a smartphone nagy közkedveltségre számíthat a vevők körében. Azok, akik ez a modell megvásárlása mellett teszik le voksukat, biztosan szeretnék, ha smartphone-juk hosszú ideig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu online áruházban tudunk erre egy páratlan megoldást! A telefon tokok garantálják a precíz illeszkedést a ZTE Blade V2020 Smart modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a mobil eszköz dimenzióihoz és nem csúsznak le, a gondosan megtervezett és kidolgozott nyílások pedig még azt is lehetővé teszik, hogy a telefon komponensei zavartalanul, a tok levétele nélkül használhatók legyenek. Az online áruházunkban elérhető tokok tökéletesen illenek az adott telefonmodellre, és sikeresen kiküszöbölik az olyan problémákat, mint a komponensek lefedése, a nem megfelelő méret vagy a kellemetlen tapintás.

ZTE Blade V2020 Smart – specifikáció

A ZTE Blade V2020 Smart telefon megjelenése a 2020-as év augusztusára lett bejelentve, ahogy arról a megnevezése is árulkodik. A smartphone dimenziója 173,4 x 78,0 x 9,2 milliméter, tömege pedig 204 gramm – így első látásra megállapítható, hogy a telefon némileg vastagabb a megszokottnál, ami a modern telefonokat illeti. A beépített üveg előlap ellenére is tanácsolt a smartphone-t egy kiemelkedő minőségű tokkal ellátni, hiszen kerete és hátlapja is műanyagból készült. A mobil eszköz Metallic Blue, Peach Pink, Mystic Purple és Peacock Blue színárnyalatokban vásárolható meg. A ZTE mobil eszköz a hasonló modellekre is jellemző Android 10 - MiFavor OR-t futtatja. A smartphone problémamentes működését az octa-core Spreadtrum UniSoC SC9863A - Finely tuned (28 nm) chipset garantálja. A smartphone rendkívüli,IPS LCD kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, mely 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A kijelző átlós dimenziója 6,82 inch, rezolúciója pedig 720 x 1640 pixel. A telefon rendelkezik karcolásálló kijelzővédelemmel is, ennek ellenére azonban tanácsos egy jó minőségű polikarbonát fóliát vagy edzett üveget is beszerezni a mobil eszközhöz. A Blade V2020 Smart 128 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 4 GB RAM memóriával rendelkezik, melynek köszönhetően az igényesebb vásárlók igényeit is ki tudja elégíteni.