Telefontok ZTE Blade V10 Vita - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 0)
No search results

ZTE Blade V10 Vita – gyönyörű telefontokok széles választéka

A ZTE Blade V10 Vita egy modern, alacsony árkategóriás mobiltelefon az ismert kínai gyártótól, mely számos rajongóval rendelkezik. A drágább okostelefonokhoz hasonlóan a kedvező árú modelleket is érdemes megfelelő védelemmel ellátni, annál is inkább, mert ezek a modellek általában nem rendelkeznek gyárilag beépített védelemmel. Egy jól megválasztott tok védi a telefont a mindennapok során a fizikai károsodásoktól, karcolásoktól, kopástól. A toknak köszönhetően a telefon sokáig meg tudja őrizni értékét, szépségét és funkcionalitását. A kínálatunkban kiváló minőségű védőtokok találhatók, melyek többféle stílusban, színben és mintával érhetők el, így mindenki találhat olyan tartozékot ZTE telefonjára, mely megfelel a készülék méretének és alakjának, de a felhasználó ízlésének is.

Szép kidolgozású, minőséges telefontokok kínálata a ZTE Blade V10 Vita modellre

A ZTE Blade V10 Vita egy praktikus okostelefon, ezért nagyon fontos, hogy tulajdonosa megfelelő védőtartozékokkal lássa el. Kínálatunk legnépszerűbb tartozékai a védőüvegek és védőfóliák mellett a védőtokok, melyek védik a telefon hátlapját és oldalait a karcolásoktól és a kisebb repedésektől. A ZTE Blade V10 Vita modellre tökéletesen illeszkedő tokok nem csúsznak félre és precízen kialakított nyílásaiknak köszönhetően nem fedik le a telefon fontos elemeit, mint amilyen a kamera vagy a hangszóró. A tokok többféle divatos színben érhetők el, így a ZTE készülék színével vagy a felhasználó ruhatárával is kombinálhatók.

ZTE Blade V10 Vita – specifikáció

A ZTE Blade V10 Vita 2019 márciusában jelent meg a piacon. Az elegáns kialakítású telefon kedvező áron érhető el. A készülék mérete 157,1 x 75,8 x 8,1 milliméter, súlya 150 gramm. A készülék Hybrid Dual SIM változatban kapható. A ZTE modell a modern Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtatja, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Unisoc SC9863A (28nm) processzor biztosítja. A telefon két változatban érhető el, ami a tárhelyet illeti: 32GB 2GB RAM vagy 64GB 3GB RAM. A belső tárhely mindkét esetben bővíthető, microSD memóriakártya segítségével, akár 256 GB méretig is.