ZTE Blade A7s (2020) tokok

Tokok a ZTE Blade A7s (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A ZTE Blade A7 (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade A7s (2020) – kiváló minőségű telefontokok az etuo.hu árukínálatában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új ZTE Blade A7s (2020) telefonodat egy minőséges telefontokkal? Nos, erre akár több okot is fel tudunk sorolni! Először is, egy új smartphone megvásárlása fontos befektetésnek számít, így vitathatatlan, hogy a telefont megfelelő védelemmel kell ellátni. Mivel a telefonokat személyes és üzleti célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajtuk elérhető adatok biztonságban legyenek. Egy minőséges telefontoknak köszönhetően nyugodt lélekkel használhatjuk új ZTE Blade mobil eszközünket. Egy telefon tok azért számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb költségektől tudja megkímélni a vásárlót, hiszen megakadályozza, hogy a drága mobil eszköz megsérüljön. A legtöbb védőtok képes meggátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások fellépését a mobil eszköz hátlapján és oldalain is. A karcolások és a horzsolások mellett egy jó tok a naptól, a melegtől és a portól is védi a mobil eszközt. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi mobil eszközüket, hiszen a karcolásmentes mobil eszközök sokkal magasabb értékűek a sérült társaiknál. A ZTE Blade A7s (2020) smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használják kiváló mobil telefonjukat, ezzel azonban elkerülhetetlenül számos olyan külső hatásnak teszik ki, melyek károsíthatják és jelentősen rövidíthetik az élettartamát.

Esztétikus és trendi telefontokok a ZTE Blade A7s (2020) telefonmodellre

A ZTE telefonok mellé a vásárlók általában nem kapnak tokot a gyártótól. Abban az esetben viszont, ha a csomagolás tartalmaz is tokot, egy egyszerű kiegészítőről van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első napjaiban védje a telefont, míg a felhasználó nem vásárol magának egy, az ízlésének megfelelő tartozékot. A ZTE Blade A7s (2020) tokok számos verzióban érhetők el – a felhasználók rengeteg szín, lenyomat, típus, felhasznált anyag és stílus közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak előnyösek, hanem rendkívül esztétikusak is. A gyönyörű telefontokoknak köszönhetően a smartphone-odat igazi stíluselemmé alakíthatod. Bárkivel megeshet, hogy egyszerűen ráun a még mindig hibátlanul funkcionáló telefonjára. Ilyen esetben is jó megoldás lehet a tok, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetünk vele kedvenc mobil eszközünknek, és még a pénztárcánk is hálás lesz!

Szenzációs ZTE Blade A7s (2020) telefontokok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában elérhető minőséges kiegészítők két funkciót szolgálnak és mindkét feladatnak tökéletesen helyt is állnak. Elsősorban védenek, méghozzá nem is bárhogy! Mivel elismert gyártóktól származnak és csúcsminőségű anyagokból készülnek, hatékonyan óvják a telefon oldalait, sarkait és hátlapját a karcolódásokkal és horzsolásokkal szemben. A tokok második fontos karakterisztikája sok felhasználó számára még jelentősebb – ugyanis valljuk be, a legtöbben a mintája és a stílusa alapján válasszuk ki telefonunk új “ruháját”. Az etuo.hu online áruház széles kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja stílusához illő telefon tokot. A legnépszerűbb TPU szilikon tokok mellett közkedveltek még az öko-bőr, a fa burkolatú és a műanyag tokok is. Ami a minta- és a szín-kínálatot illeti, nem kell aggódnod, hiszen több száz típus közül válogathatsz. És ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy a ZTE Blade A7s (2020) kategóriába tartozó tokok tökéletesen fognak illeszkedni a mobil eszközödre!

ZTE Blade A7s (2020) – specifikáció

A ZTE Blade A7s (2020) egy kiváló, stílusos telefon az ismert gyártótól, melynek 2020 novemberére bejelentett piacra dobását nagy izgalom övezte. A modern smartphone Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban érhető el. A telefon remek IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni 103,7 négyzetcentiméteres felületén. A kijelző átlója 6,5 hüvelyk, rezolúciója pedig 720 x 1560 pixel. A smartphone nagy mérete miatt rendkívül érzékeny, ezért tanácsos a védelmét megerősíteni egy minőséges szilikonos vagy könyvszerű telefontokkal a webáruházunk kínálatából. A telefon Android 10 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Unisoc SC9863A (28nm) chipset van benne. A mobil eszközben nem kivehető Li-Ion akkumulátor található, melynek kapacitása 4000 mAh.