ZTE Blade A7 (2020) tokok

Tokok a ZTE Blade A7 (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A ZTE Blade A7s (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade A7 (2020) – magas minőségű mobiltelefon tokok széleskörű felhozatala

A ZTE Blade A7 (2020) egy számos kiváló funkcióval ellátott és szép kidolgozású smartphone, és fontos, hogy egy ilyen remek mobil eszköz megfelelő telefon tokkal legyen ellátva, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatát és az újszerű kinézet megőrzését. A stílusos szilikon tokok minőséges, elasztikus anyagból készülnek megóvják a smartphone hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolódásoktól, kopástól és az esés vagy ütések során keletkező fizikai károktól. Az etuo.hu webáruház árukínálatában különböző designnal gyártott mobiltelefon tokok érhetők el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a ZTE Blade A7 (2020) számára a hétköznapi használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat gyűjteményekre bontottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló stílusú modellek közül. A tokok magas minőségű anyagokból vannak gyártva és úgy lettek megalkotva, hogy hiánytalanul illeszkedjenek a ZTE Blade A7 (2020) telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és előnyös használatot is.

Magas minőségű és erős telefon tokok a ZTE Blade A7 (2020) modellre

Az etuo.hu webáruház árukínálatában több olyan szép és előnyös telefon tok is elérhető, mely biztosítja megfelelő védelmet a ZTE Blade A7 (2020) smartphone számára a horzsolásokkal, karcolódásokkal, kopással szemben. Az árukínálatunkban elérhető szilikonból készült tokok nem csak előnyösek, de divatosak, elegánsak, igényes kidolgozásúak és szépek is. A hatalmas szín és magas minőségű nyomtatott minta-kínálatnak köszönhetően minden vásárlónk találhat a kedvére való telefon tokot. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) gyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak ellátva. Kínálatunkban fényképes tokokat is biztosítunk – ezek a mintás verziókhoz hasonlatosak, azzal a különbséggel, hogy nem vektorrajzokkal, hanem meseszép fényképekkel vannak díszítve. Látogatóink egyszínű tokok és mintás változatok között is böngészhetnek. A kínálatunkban elérhető telefon tokok olyan lenyomattal vannak ellátva, mely ellenállást tanúsítanak a halványulással, elhasználódással szemben, így hosszú ideig szépek és látványosak maradnak.

Miért vásárolj tokot ZTE smartphone-odra?

A legtöbb felhasználó az okostelefonja kijelzőjét félti a sérülésekkel szemben, azonban fontos tudni, hogy esés során a telefon belső komponensei is könnyen megsérülhetnek, ha telefon nincs egy olyan tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. Azzal, hogy időben beszerzel a készülékedre egy minőséges telefon tokot, költséges és idegölő javításoktól, reklamációs folyamatoktól is megkímélheted magad. A tok azért is fontos, mert bármennyire is vigyázol a telefonodra, balesetek előfordulhatnak, és a készülék kieshet a kezedből. A kedvező áron elérhető tokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak neked. A csukható tokok emellett iratok, bankkártyák tárolására is alkalmasak, így multifunkcionális szerepet töltenek be. A tok vásárlása során figyelj oda felhasznált anyagokra és olyan modelleket válassz, melyek minőséges műbőrből, termoplasztikus poliuretánból (TPU) és más erős anyagokból készülnek. A magasított szélekre, ütésálló sarkokra is tanácsos odafigyelned, hiszen ezek a karakterisztikák mind erősítik ZTE telefonod védelmét. Rendkívül gazdag kínálatunkban biztosan találsz majd olyan tartozékot, mely minden elvárásodat felülmúlja majd.

ZTE Blade A7 (2020) – specifikáció

A ZTE Blade A7 (2020) egy modern telefon, mely 2020 során vált elérhetővé a felhasználók számára. A smartphone dimenziói 155 x 72,7 x 8,95 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a kínálatunkban elérhető tokok nagyszerűen megfelelnek. A ZTE Blade A7 (2020) telefon tömege csak 164 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban található meg és szerezhető be. A smartphone-ba a gyártó octa-core Cotrex-A53 CPU-t szerelt. A smartphone két verzióban is kapható, ami a belső tárhely nagyságát illeti: 32 GB vagy 64 GB. A belső tárhely microSD, microSDHC vagy microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető. A RAM memória változattól függően 2 GB vagy 3 GB. Telefon kamerájának képfelbontása 4608 x 3456 pixel. A telefon IPS kijelzővel rendelkezik, melynek átlója 6,09 inch. A kijelző megközelítőleg 81.0% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 720 x 1560 pixel, 282 ppi denzitással. A kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni.