CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok ZTE BLade A5 (2020) - Tok, hátlapok

Tokok a ZTE BLade A5 (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A ZTE Blade A5 (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade A5 (2020) – védőtokok bőséges kínálata a ZTE telefonokra

A ZTE Blade A5 (2020) az ismert gyártó egyik remek mobil eszköze, melyre számos, kifejezetten erre a telefonmodellre gyártott tokot biztosítottunk. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telefont a karcolásokkal, kopással, horzsolással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (TPU) gyártott szilikon tokok megvédik a smartphone házát a kisebb fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok nem csak hatékonyan védik a telefont, hanem emellett igazán stílusos és trendi, esztétikus tartozékok is. Az egyszínű tokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentősen a smartphone kinézetét, mégis stílusos külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, tarka tokok vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba és könnyen a vásárló stílusához igazíthatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintákon keresztül a tematikus telefon tokokon át, egészen az absztrakt mintákig minden elérhető. Azzal, hogy új ruhába „öltöztetjük” telefonunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és trendivé, stílusossá varázsolhatjuk a készülékünket.

Elsőrendű tokok a ZTE Blade A5 (2020) telefon védelmére

Webáruházunk árukínálatában olyan magas minőségű tokok is elérhetők, melyek kifejezetten a ZTE Blade A5 (2020) modellre lettek megalkotva. Ennek köszönhetően tökéletesen illenek a telefonra, a méret tekintetében is, illetve a telefon komponensei számára kialakított kivágások tekintetében is. Az univerzális tokokkal szemben a dedikált tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a telefon fontos elemeit, így nem zavarják a mindennapos használatot. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is remekül és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig hosszú ideig újszerű marad, de csak akkor, ha megfelelő védőkiegészítőkkel vannak felszerelve. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson ZTE telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a ZTE Blade A5 (2020) modellt a horzsolásokkal, sérülésekkel és az apróbb karcolódásokkal szemben. Az etuo.hu GSM kiegészítőket kínáló webáruházban olyan magas minőségű és erős telefon tokokat biztosítottunk vásárlóinknak, melyek a ZTE Blade A5 (2020) smartphone-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot is.

Minőséges tokok a telefon hosszantartó védelmére

A telefontokok használatának egyik fontos előnye, hogy megvédik a telefont a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke a csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok még a régebbi, használt okostelefonoknak is friss külsőt képesek kölcsönözni és elrejtik a hosszantartó használatra utaló, árulkodó horzsolásokat és a megkopott hátlapot. A tok használatának további előnye, hogy lehetővé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi telefonunkat, sokkal magasabb áron tudjuk majd értékesíteni, hiszen azokért a modellekért, melyeket nem csúfítják a használat jelei, jelentősen nagyobb árat lehet elkérni. A tokokat ezért érdemes már a ZTE telefon használatának első heteiben megvásárolni, hogy még a legelső karcolások is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok hosszantartó, hatékony védelmet tudnak biztosítani a hétköznapi használat során keletkező apróbb mechanikai sérülésekkel szemben. Az egyszínű tokok felfrissítik a telefon külalakját, elegáns hatást keltenek és erős védelmet tesznek lehetővé, míg a tarka modellek vidámságot csempésznek a felhasználó mindennapjaiba.

ZTE Blade A5 (2020) – specifikáció

A ZTE Blade A5 (2020) a gyártó 2020-as smartphone-jainak egyike. A smartphone mérete 156,7 x 72,6 x 8 milliméter, tömege pedig mindössze 155 gramm. A műanyag házzal rendelkező telefonra mindenképp tanácsos beszerezni egy kiváló telefon tokot az etuo.hu széleskörű árukínálatából. A telefon Nano SIM / dual stand-by verzióban vásárolható meg. A telefonon Android 9.0, Pie operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Cortex-A55 CPU biztosítja. A telefon 32 GB belső tárhellyel és 2 GB RAM-mal rendelkezik, a memória bővítésére pedig támogatja a microSD, microSDHC és microSDXC kártyákat is. A telefon IPS kijelzője 6,09 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 720 x 1560 pixel. A telefonban Li-Ion akkumulátor található, melynek kapacitása 3200 mAh.