CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok ZTE Blade A3 (2020) - Tok, hátlapok

Tokok a ZTE Blade A3 (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A ZTE Blade A3, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade A3 (2020) – minőséges, modellre szabott telefon tokok

A ZTE Blade A3 (2020) egy modern smartphone, melynek megnevezése nagyon hasonlít a ZTE Blade A3 (2019) modell nevére. Fontos azonban, hogy a vevők tudják, két teljesen eltérő telefonmodellről van szó, melyek nem csak a nevükben, de a kidolgozásukban is nagyban különböznek egymástól, ezért az ZTE Blade A3 (2020) tokok nem fognak jól illeszkedni a 2019-es modellre, és ez természetesen ez fordítva is igaz. Árukínálatunkban rengeteg fantasztikus kiegészítő és tok elérhető a közkedvelt ZTE telefon-modellekre, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a ZTE Blade A3 (2020) telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és csatlakozónyílásaikhoz. Amellett, hogy hatékonyan védik a telefont a fizikai károkkal, sérülésekkel szemben, a tokok igazán jól is mutatnak és divatos tartozékokként is megállják a helyüket. Mindannyian szeretnénk jól kinézni, divatos ruhákban járni, a telefon pedig korunk egyik legértékesebb „tartozékjának” számít – olyannyira, hogy ma már furcsa tekintettel nézünk azokra, akiknek nincs smartphone-juk. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőkiegészítőkkel lássuk el, így hosszú ideig meg tudja majd őrizni értékét és újszerű kinézetét.

Divatos, minőséges tokok a ZTE Blade A3 (2020) telefonra

Egy jó tok védi a mobil eszközt a karcolásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, portól és a horzsolásoktól, melyek akkor jelentkeznek, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a táskánkba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu webáruházban elérhető tokok egyik fő előnye, hogy hiánytalanul illenek az adott ZTE telefonmodellre és megbízható, stabil védelmet tesznek lehetővé az apróbb fizikai károkkal szemben. A magas minőségű anyagokból készült telefon tokok lehetővé teszik, hogy a smartphone kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen az idő múlásával. A modern, csúcsminőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a telefon hétköznapi használatát – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb elemek is kényelmesen használhatók. Ennek köszönhetően a tokok ma már a telefonok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, melyeket ajánlott már a telefon beszerzése után megvásárolni, hiszen így nagy mértékben csökkenhető még a minimális sérülések veszélye is. Kínálatunk legnépszerűbb tartozékai a szilikon tokok, melyek egy minőséges anyagból, az úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek és stílusos színekben kaphatók, korszerű nyomtatott mintákkal vagy akár lenyomat nélkül.

Minőséges tokokkal a karcolások ellen

Azt biztosan te sem szeretnéd, ha telefonod hátlapja össze-vissza lenne karcolva. Éppen ezért van szükséged egy kiváló telefon tokra, mely megvédi drága smartphone-odat a külső sérülésektől. Egy minőséges tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem ellenállást tanúsít a halványulással, a fémes bevonat kopásával szemben és a más tárgyakkal való súrlódás során keletkező horzsolásokkal szemben is. A tokok további előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a felhasználónak kicsúszik a mobil eszköz a kezéből. Amellett, hogy megbízható védelmet biztosítanak, a tokok egyedi és trendi kiegészítők is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy a kártyatartó zsebekkel is rendelkezik, így azok számára, akik nem a készpénzt részesítik előnyben, még pénztárca helyett is szolgálhat.

ZTE Blade A3 (2020) – specifikáció

Azok a felhasználók, akik a ZTE mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új ZTE Blade A3 (2020) smartphone modellt, mely a gyártó egyik újabb modellje. Egy ilyen remek mobil eszköz számára javasolt már a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani egy megfelelő telefon tokot. A kicsi, tenyérbe illő mobil eszköz mérete 146,1 x 70,9 x 9,5 milliméter, tömege pedig 160 gramm. A mobil eszköz Android 9.0 Pie Go Edition operációs rendszert futtat, működéséről pedig a quad-core ARM Cortex-A53 CPU gondoskodik. A telefon 32 GB belső memóriával és 1 GB RAM-mal érhető el. Támogatja a microSD, microSDHC és microSDXC memóriakártyákat is, melyek lehetővé teszik a tárhely bővítését. A telefon IPS kijelzőjének átlós mérete 5,45 hüvelyk, rezolúciója pedig 720 x 1440 pixel.