ZTE Blade 10 Smart tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Blade 10 Smart – remek minőségű mobiltelefon tokok

A ZTE Blade 10 Smart egy fantasztikus smartphone, mely egy, a hazánkban egyelőre kevésbé ismert gyártótól származik. Nagyszerű karakterisztikáinak köszönhetően azonban biztosak lehetünk abban, hogy a ZTE mobil eszközök hamar meg fogják találni az utat a felhasználók szívéhez. És ha már beszereztük a számunkra megfelelő telefont, tanácsos rögtön gondoskodnunk a védelméről is. A modellre illeszkedő telefon tokok egyik elsődleges előnye, hogy jól illenek, megfelelő kivágásokkal vannak ellátva és segítenek abban, hogy a smartphone hosszú ideig megőrizze újszerű kinézetét és hiánytalan kialakítását. A tokok hatékony védelmet képesek biztosítani a karcolódásokkal, horzsolással és a fizikai károkkal szemben, így lehetővé téve a smartphone hosszú élettartamát és kényelmes használatát. Az etuo.hu online áruházban azok a vásárlóink is találhatnak az elvárásaiknak és a tetszésüknek megfelelő telefon tokot, akik nem érik be az alacsony minőségű termékekkel. A tokok tökéletesen és precízen illenek a ZTE Blade 10 Smart telefon méretéhez, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetővé teszik a csatlakozóaljzatok, a kamera és a mikrofon / hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a tokot minden alkalommal le kellene venni. Az online áruházunkban mindenki találhat olyan ZTE telefon tokot, mely minőséges anyagának köszönhetően hosszú ideig és hatékonyan védi a ZTE Blade 10 Smart modellt.

Fantasztikus, stílusos védőtokok a ZTE Blade 10 Smart modellre

A telefon tokok kifejezetten hasznos kiegészítőok, ugyanis megvédik az érzékeny telefonokat a horzsolástól és a hétköznapi használat során fellépő karcolódásoktól, de akár a nagyobb károk esélyét is jelentősen lecsökkenthetik, főként esés, ütés során. Ugyan a ZTE márkanév hallatán sokan az alacsony árú telefonokra gondolnak, ez nem azt jelenti, hogy a márka telefonjai számára ne lennének szükségesek a védőtokok. A online áruházunkban elérhető TPU szilikon tokok előnye, hogy minőséges anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak gyártva, mely nem sárgul, valamint tartósabb és elasztikusabb a klasszikus szilikonnál. A csukható tokjaink minőséges műbőrből vannak gyártva, belsejük pedig szilikonos. A felhasználók számára azonban különlegesebb, alumínium lemezzel ellátott vagy gravírozott fa tokok is a rendelkezésre állnak.

Divatos mobiltokok a ZTE Blade 10 Smart modellre

A telefon tokok nem csak előnyösek, de segítenek a felhasználónak abban, hogy kifejezze saját stílusát. Kínálatunkban minden korosztály és mindkét nem megtalálhatja azt a modellt, ami megfelel a preferenciáinak. Az egyszínű modellek előnye, hogy eleganciát sugallnak és nem változtatnak jelentősen a ZTE telefon eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a felhasználók, akik a vidám, színes, mintás tokokat kedvelik, számos ilyen modell közül válogathatnak, bőséges minta-kínálatunknak köszönhetően mindenki találhat a személyiségéhez, tetszéséhez, hobbijához illeszkedő mintákat minőséges tokjainkon. Gyűjteményeink virágmintás, természeti motívumos, állatmintás, sportos, vicces és szofisztikált, elegáns tokokat is felölelnek, így mindenki választhat az igényeinek megfelelő tokot, vagy a szeretteinek szánt ajándékot – igen, így igaz, a telefontokokkal akár barátainkat, családtagjainkat is meglephetjük, amennyiben tudjuk, milyen telefonmodelljük van. Sőt, még az sem baj, ha már van telefontokjuk, hiszen napjainkban már az a normális, hogy a telefonunk is saját „ruhatárral” rendelkezzen.

ZTE Blade 10 Smart – specifikáció

A modern ZTE Blade 10 Smart stílusos, elegáns kialakítású, visszafogott telefon. Mivel a telefon háza műanyagból készült, kiemelten fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen védve, mely megvédi a karcolásoktól. A telefon dimenziója 162,9 x 76,6 x 8,5 milliméter. A telefon tömege mindössze 190 gramm. A mobil eszköz a piare kerülésekor legmodernebbnek számító Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtatja és MediaTek Helio P60 MT6771 chipsettel van felszerelve. A telefon microSD, microSDHC és microSDXC kártya befogadására is alkalmas, 512 GB-ig. A 6,49 inch átlós méretű IPS TFT kijelzője 720 x 1560 pixel felbontású. A kijelző denzitása megközelítőleg 264 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon 4 GB RAM és 128 GB belső memóriával van ellátva. A Li-Ion akkumulátorának a kapacitása 5000 mAh. A ZTE Blade 10 Smart telefont mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal óvni.