ZTE Axon 20 tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Axon 20 – mobiltelefon tokok széles felhozatala

A ZTE Axon 20 egy, a ZTE korábbi modelljeihez képest kifejezetten elegáns és modern kidolgozású és előnyös telefon, azonban ez a mobil eszköz sem képes teljes ellenállást tanúsítani a horzsolásokkal és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró szépséghibák, sérülések pedig sokat rontanak a smartphone kinézetén és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért emeltük ki ezt? Mert a legtöbben az új telefon megvásárlását követően eladásra kínáljuk régi mobil eszközünket, a karcmentes, megőrzött eszközöket pedig jóval magasabb áron tudjuk értékesíteni, mint a használat számos jelét mutató, kopott és összekarcolt társaikat. Éppen ezért olyan fontos, hogy a vevő már a telefon megvásárlása után kiválassza és megrendelje a megfelelő védőtokot – sőt, ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefont választjuk majd, akár még a telefon kézhez kapása előtt is megrendelhetjük a tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot a mobil eszközzel, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb minőségű tartozék, mely arra hivatott, hogy megvédje a telefont használata első napjaiban, amíg a tulajdonos nem szerez be egy erősebb védőtokot. Az etuo.hu páratlan árukínálatának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan tokot, mely hatékony és tartós védelmet biztosít a smartphone-nak, és divatos kiegészítőként is megállja majd a helyét.

Különböző stílusú, csúcsminőségű mobiltelefon tokok a ZTE telefonokra is

Az etuo.hu online shop széleskörű árukínálatában olyan magas minőségű telefon tokok érhetők el, melyek hiánytalanul illenek a ZTE Axon 20 telefonra, nem csak a dimenzióikat illetően, hanem a kivágásaik tekintetében is. A mobiltelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a smartphone számára a horzsolásokkal, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során fellépő fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb fizikai károkat is meg tudja akadályozni. Az árukínálatunkban számos csúcsminőségű és erős alapanyagokból gyártott telefontokkal készültünk vásárlóink számára a ZTE Axon 20 telefonra. A tokok fontos előnye, hogy megvédik a telefont az apróbb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így az Axon 20 hosszú ideig újszerű kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles árukínálatnak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő tokot. Az egyszínű tokok felfrissítik a smartphone kinézetét, elegáns hatást keltenek és erős védelmet képesek biztosítani. A számos témát felölelő grafikák a tokokon vidám, egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek. Kínálatunkban fényképekkel díszített tokok is megtalálhatók, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a tok dizájnját.

A legdivatosabb telefontokok az új ZTE modellekre

Az etuo.hu GSM kiegészítőket kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb smartphone és táblagép modellre tudjon megfelelő tokokat és tartozékokat biztosítani. Korábban a nehéz volt a mobil eszközre megfelelő védőtokot találni, a ritkább modellek esetében főként, a választék pedig rendkívül kicsi volt. Napjainkban azonban, a webáruházak megjelenésének köszönhetően már a legtöbb modellre elérhetők a védőkiegészítők, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus, fekete tokokkal. A divatos tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk öltözködési stílusával, személyiségével is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának tokot a tematikus gyűjteményeknek köszönhetően a vevő.

ZTE Axon 20 – specifikáció

A ZTE Axon 20 egy modern telefon, melynek piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, korszerű kialakítású smartphone dimenziói 172,1 x 77,9 x 8 milliméter, tömege pedig mindössze 198 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. Az eszköz a telefon 2020-as decemberi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 10, MiFavor 10.5 operációs rendszert futtatja. A mobil eszköz 6 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, ami microSDXC kártya segítségével tovább is bővíthető. A telefonban Unisoc UMS512T / Tiger T618 (12 nm) chipset van. A 4220 mAh kapacitású Li-Ion elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az OLED képernyő képrezolúciója 1080 x 2460 pixel, átlós mérete pedig 6,92 inch.