ZTE Axon 11 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

ZTE Axon 11 5G – mobiltelefon tokok széles árukínálata

A ZTE Axon 11 5G egy nagyszerű telefon, mely számos rendkívüli funkcióval és minőséges kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében azonban mindenképp tanácsos egy kiemelkedő minőségű telefon tokkal ellátni a ZTE Axon 11 5G -t. Online áruházunk árukínálatában olyan magas minőségű tokok érhetők el, melyek tökéletesen illenek a ZTE Axon 11 5G nem mindennapi, korszerű kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan használatot. Az univerzális mobiltelefon tokoknak több hátrányuk is van – letakarják a telefon fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak kielégítő illeszkedést biztosítani a ZTE Axon 11 5G kamerablokkjára és egyéb komponenseire.

Kimagasló minőségű védőtokok a ZTE Axon 11 5G smartphone modellre

Az etuo.hu online áruház árukínálatában olyan magas minőségű anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a ZTE Axon 11 5G hétköznapi használatát. A tokok megvédik a telefont a karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben és tompítják az ütések erejét is. Kiemelkedő minőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel a tetszésének és az egyéniségének is. Az árukínálatunkban elérhető telefon tokokat elismert gyártók készítik, magas minőségű anyagokból, így a pompás védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Árukínálatunk legnépszerűbb termékei a hagyományos, szilikon tokok, melyek kiemelkedő minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek. A ZTE Axon 11 5G egy nagyszerű, érdekes telefon a gyártó 2020-as tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a pompás smartphone hosszú ideig hiánytalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk rá, és már a telefon használatának első napjától alkalmazzuk a védőeszközt. Az etuo.hu online boltban számtalan olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A tokot akár a smartphone beszerzése előtt is megrendelheti a vevő, így ZTE telefonja az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan passzolást biztosító tokok nem esnek le a smartphone-ról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetővé teszik a komfortos használatot is.

Minőségi, hatékony védőtokok

Az etuo.hu online áruház árukínálatában elérhető telefon tokok olyan kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű használat mellett. Árukínálatunk közkedvelt termékei a termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból gyártott tokok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállást tanúsítanak a fakulással, sárgulással és deformálódással szemben és emellett kellemes tapintásúak is. Tisztításuk is rendkívül egyszerű, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító felületükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok a kliensek, akik a telefon képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a kiemelkedő minőségű csukható vagy flip tokjaink közül is.

ZTE Axon 11 5G – specifikáció

A ZTE Axon 11 5G a 2020 tavaszán megjelenő smartphone-ok széles skálájának egyik üde színfoltja. A telefon dimenziói 159,2 x 73,4 x 7,9 milliméter, és mindössze 168 grammot nyom. Az okostelefon üveg előlappal és üveg hátlappal rendelkezik, kerete pedig alumíniumból készült, egy minőséges telefon tok pedig még tovább tudja erősíteni ezt a kiváló telefonmodellt. A smartphone Android 10, MiFavor 10 OR-t futtat, a zavartalan működést pedig az octa core Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G 5G (7 nm) chipset garantálja. A ZTE Axon 11 5G egy pompás telefon, mely nem hétköznapi designnal és különleges, elegáns kamerablokkal rendelkezik. A telefon egyik fő előnye a nagy kapacitású, 4000 mAh-s Li-Ion akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot, anélkül, hogy a tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akkumulátor a Fast charging 18 W és a Quick Charge 4+ modult is támogatja. A telefon nagyszerű quad kamerájának rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP, dual LED dual tone villanóval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is fel van szerelve. A szelfikamera is pompás, 20 MP-es HDR.