Telefontok ZTE - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért ZTE? Miért legyen tokod?

A ZTE telefonok rengeteg sima és fényes felülettel kerülnek elő a dobozukból. Eleinte fantasztikus érzés ránézni, és használni is. Nem hazudtolják meg a Blade elnevezést, mert sokszor úgy érzed egy fényes ezüst pengével az oldaladon indulsz harcba. Egy pengével, ami segít leküzdeni a mindennapok feladatait, és elűzni az unalmat az üres perceidből. Egy pengének viszont szüksége van hüvelyre, ami kiegészíti és megvédi. Nálunk pont olyan kifinomult tokokat találsz, ami pontosan befogadja majd a telefonod, hogy bármikor előránthasd, ha szükséged van rá. Válassz egy penge tokot, és szállj szembe a mindennapokkal!

ZTE: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - ZTE

A ZTE talán valamivel ritkábban jelentkezik új készülékkel versenytársainál, és a paletta is kicsit szűkebb. Ez viszont semmi negatívumot nem jelent, hiszen mikor valami újat mutatnak meg, akkor biztosak lehetünk benne, hogy erős, használható, és jóáras készülékek kapnak éppen ZTE logót valahol a gyártósorokon. Emellett a ZTE egyik sajátja, hogy a hangszóróit az alul meghagyott kávára szereti felpakolni, amivel merőben más – jobb – hangzásvilág van már füles nélkül is elérhető közelségben. A ZTE a kevés telefonmárka egyike, akiknél alapszín a fekete helyett a szürke-ezüst, ami ad egy kis extravaganciát neki. sőt, talán némivel elegánsabb is, ez már inkább ízlés kérdése. Mindenesetre tagadhatatlanul jól néznek ki a ZTE telefonok.