Telefontok Xiaomi Redmi Note 9T 5G - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 9T 5G – mobil tokok választékos felhozatala

Ahhoz, hogy a smartphone hosszú ideig újszerű maradjon, nem elég egyszerűen csak óvatosan bánni vele – fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk, melyek pontosan illenek rá és megóvjak a külső károsodásoktól. Nincs ez másként a Xiaomi Redmi Note 9T 5G smartphone esetében sem. Az etuo.hu webshopban rengeteg különböző stílusú, mintájú és színárnyalatú tokot kínálunk, melyek kiemelkedő minőségüknek köszönhetően óvják az okostelefont a külső károsodásoktól, elhasználódástól és a lerakódott piszoktól és portól. A magas minőségű anyagokból készült smartphone tok lehetővé teszi, hogy biztonságban tudjuk az okostelefonunkat, akkor is, ha a kulcsokkal együtt dobjuk a táskába.

Hosszú élettartamú, csúcsminőségű telefon tokok a Xiaomi Redmi Note 9T 5G telefonra

Felhozatalunk több csúcsminőségű telefon tokot is tartalmaz, melyek megfelelő védelmet biztosítanak a Xiaomi Redmi Note 9T 5G típus számára. A rengeteg elérhető szín és minta lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az egyéniségének és az igényeinek megfelelő smartphone tokot a Xiaomi Redmi Note 9T 5G telefonjára. Az etuo.hu webshop legnépszerűbb tartozékai a szilikon telefon tokok, melyek hosszú élettartamú és nem deformálódó termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek. A szilikon telefon tokok csúcsminőségű nyomtatott mintája hosszú ideig ellenáll az elhasználódással és a halványulással szemben.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 9T 5G a kínai cég egyik legújabb smartphone-ja, melynek megjelenése 2021 januárjára lett bejelentve. A korszerű smartphone Android 10, MIUI 12 OR-t futtat. A telefonba a gyártó MediaTek Dimensity 800U 5G (7 nm) octacore chipsetet épített be. A kitűnő karakterisztikákkal ellátott smartphone 4 GB RAM memóriával és változattól függően 64 GB vagy 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. Az okostelefon előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s akkumulátor is, mely gyors töltési (Fast charging 15 W) funkcióval rendelkezik. A telefonon oldalsó ujjlenyomat leolvasó szenzor is van. A Xiaomi Redmi Note 9T 5G tripla kamerával rendelkezik, melynek felbontása 48 MP / 2 MP / 2 MP.