Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 9, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max – divatos tokok a legújabb készülékekre is

Ahhoz, hogy a gyönyörű kialakítású Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max sokáig szépen és újszerűen nézzen ki, nagyon fontos, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig elegendő, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, és a telefon leeshet, károsodhat. Ezért nagyon fontos, hogy a felhasználó az eszköz védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy minőséges telefon tokot, mely óvja az eszközt a külső fizikai sérülésekkel, kopással, karcolásokkal szemben. A felhasználónak nem kell az miatt aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap az eszköz hátoldalát! A modern tokok megbízható védelmet nyújtanak, emellett azonban rendkívül szépek is, így stílusos kiegészítőként is megállják a helyüket.

Tartós, minőségi kidolgozású Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max tokok

Online áruházunk kínálatában olyan tokokat is találhat a látogató, melyek megbízható védelemmel látják el a 2020 májusára beharangozott Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max modellt. A tokok precízen illeszkednek a Redmi készülék kialakításához és komponenseihez, a nyílásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a portok nyílásait nem fedik le. A kínálatunkban található telefon tokok elismert gyártóktól származnak és kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig megbízható védelmet biztosítanak. A tokok védenek a kopással, karcolásokkal szemben és az esés vagy ütés során keletkező sérülések kockázatát is minimalizálják.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max egy kiváló, modern készülék, mely 2020 májusára lett bejelentve és amelyet az igazán modern kialakítás jellemez. Az eszköz mérete 165,5 x 76,7 x 8,8 milliméter, súlya pedig 209 gramm. A telefon Android 10; MIUI 11 operációs rendszerrel működik. A Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max készülékbe nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) processzor lett beépítve. Az eszközben 64 / 128 GB belső tárhely és 6 / 8 GB RAM memória található, de a microSDXC kártyanyílásnak köszönhetően a belső memória tovább is bővíthető.