CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi Redmi Note 9 - Tok, hátlapok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 9


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 9 – elegáns, minőséges telefon tokok

A Xiaomi Redmi Note 9 egy kiváló telefonmodell, melynek tulajdonosai minden bizonnyal azt szeretnék, ha kedvenc készülékük sokáig újszerű és működőképes maradna. Éppen ezért, az etuo.hu online áruházban olyan kiváló minőségű tokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet biztosítanak és hibátlanul illeszkednek a Xiaomi Redmi Note 9 modellre. A tokok minőséges anyagból készülnek, mely jól tapad az eszközre és kellemes tapintású. A pontosan kialakított méretnek és kivágásoknak köszönhetően a tok nem csúszkál az eszközön, nem esik le, és a komponensek és csatlakozók mindennapi használatát sem akadályozza.

Kiváló minőségű, gyönyörű tokok

Az online áruházunkban az olyan korszerű okostelefonokra is kínálunk tokokat, mint a Xiaomi Redmi Note 9. A telefon tokokat csúcsminőségű anyagokból gyártják. A tokok készítése során alkalmazott TPU szilikon egy olyan elasztikus, erős és tartós anyag, melynek köszönhetően a tokok nem színeződnek el és nem deformálódnak. Választékunk legpopulárisabb tartozékai az egyszínű tokok, melyek finom eleganciát tükröznek és nem túl hivalkodóak. A dekoratív tokok öltöztetik a telefont és követik a telefon tulajdonosának a stílusát. A szilikon tokok a telefon hátlapját és oldalait óvjak, így a lehető legjobb védelem érdekében érdemes őket egy minőséges képernyővédő fóliával vagy üveg képernyővédővel kiegészíteni. Online áruházunk minőséges tokjai között még a legigényesebb vásárlók is találhatnak olyan modellt, mely hibátlanul megfelel az elvárásaiknak.

Xiaomi Redmi Note 9 – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 9 okostelefon 2020 májusában került az üzletek polcaira. A telefon mérete 162,3 x 77,2 x 8,2 milliméter és 199 grammot nyom. A telefon Dual SIM változatban (Nano SIM és dual stand-by) kapható. A telefon Android 10, MIUI 11 operációs rendszert futtat. Az eszközben MediaTek Helio G85 (12nm) processzor található. Az eszköz több változatban érhető el: 64 GB 3 GB RAM és 128 GB 4 GB RAM. A belső memória tovább bővíthető microSDXC kártya segítségével. A Redmi Note 9 ujjlenyomat leolvasóval is fel van szerelve.