36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi Note 8T tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 8T


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi Note 8T – tokok gazdag kínálata

A Redmi Note 8T egy nagyszerű, új telefonmodell, melyet 2019 őszén dobott piacra a Xiaomi. A modell számos kitűnő újdonsággal, kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. A modern készüléket az elegáns, letisztult, korszerű dizájn jellemzi. Egy ilyen kiváló eszközt, mint a Redmi Note 8T érdemes megfelelő védelemmel ellátni a külső károsodásokkal szemben. A kínálatunkban található tokok megbízható védelmet biztosítanak a modell számára a mindennapi használat során rá leselkedő sérülésekkel, karcolásokkal szemben. Fontos megjegyezni, hogy a Xiaomi Redmi Note 8T és a Redmi Note 8 Pro nem teljesen egyformák,  így más-más tok szükséges rájuk, hogy a használatuk zavartalan legyen.

Magas minőség, megbízható védelem, széles választék

Az etuo.hu webáruháznál igyekszünk időben biztosítani a tartozékokat a legújabb okostelefon-modellekre is, hiszen nagyon fontos, hogy a készüléket a lehető legrövidebb időn belül megfelelő védőtartozékokkal lássuk el – így akár a legapróbb karcolások is elkerülhetők. A tokot érdemes akár a telefon megvásárlását megelőzően megrendelni. A szilikon tokok minőséges TPU-ból készülnek, jól tapadnak a készülékhez és jó fogást biztosítanak. A TPU nem deformálódik és kifejezetten tartós. A tokok számos színben és változatban érhetők el, így mindenki találhat a stílusához, személyiségéhez és ízléséhez illeszkedő darabot. A maximális védelem érdekében a tokot érdemes egy minőséges védőüveggel vagy védőfóliával ellátni, mely a kijelzőt óvja a sérülésektől.

Xiaomi Redmi Note 8T – specifikáció

2019 szeptemberére számos gyártó ígérte be legjobb modelljeit. Az őszi újdonságok skálájának része a Xiaomi Redmi Note 8T telefonmodell is. A modern kialakítású telefon mérete 158,3 x 75,3 x 8,4 milliméter, súlya pedig 190 gramm. A Redmi Note 8T Dual SIM változatban kapható. A készüléken Android 9.0 (Pie); MIUI 10 operációs rendszer fut. A microSD memóriakártyával 256 GB-ig bővíthető a készülék belső memóriája, amennyiben több gigabájt szükséges, mint amennyi a gyári változatokban található. Az elérhető változatok a következők: 64GB 4GB RAM, 64GB 6 GB RAM vagy 128GB 6GB RAM.