36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi Note 8 tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 8


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Redmi Note 8T, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Leather Hard Case - fekete - Wolf Mountain>

Telefontok Leather Hard Case - fekete - Wolf Mountain

7 590 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ nincs raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - iránytű>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - iránytű

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - rozsdabarna>

Telefontok Corko Hard Case - rozsdabarna

7 090 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - arany - bogár>

Telefontok Graver Hard Case - arany - bogár

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - arany>

Telefontok Graver Hard Case - arany

6 790 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - réz - szarvas>

Telefontok Graver Hard Case - réz - szarvas

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - réz - szív>

Telefontok Graver Hard Case - réz - szív

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst

6 790 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Skull>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Skull

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - bükk - Iránytű>

Telefontok Wood Hard Case - bükk - Iránytű

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - cseresznye - bagoly>

Telefontok Wood Hard Case - cseresznye - bagoly

7 390 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - cseresznye>

Telefontok Wood Hard Case - cseresznye

6 790 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - Bottle>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - Bottle

7 390 Ft
/ nincs raktáron

Xiaomi Redmi Note 8 – telefon tokok és hátlapok gazdag tárháza

Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló online shopban igyekszünk a legaktuálisabb készülékekre is megfelelő védőtokokat biztosítani, mint amilyenek a Xiaomi Redmi egyre népszerűbb modelljei. Korábban nehéz volt a mobil készülékre megfelelő telefon tokot találni – az első telefonok megjelenésekor, valamint a régi típusú mobiltelefonok idejében a ritkább modellek esetében nehéz volt megfelelő telefon tokot találni, a választék pedig igazán kicsi volt. Manapság viszont, a webshopok megjelenésének köszönhetően már a legtöbb telefonmodellre választhatunk a klassz védőtartozékok közül, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, egyszerű tokokkal. A menő tokok összhangba hozhatók a ruházatoddal, preferenciáiddal is, de akár a kedvenc sorozatod vagy hobbid szerint is választhatsz magadnak smartphone tokot, a témák szerinti kollekcióinknak köszönhetően.

A legmenőbb telefon tokok és hátlapok az új Xiaomi smartphone-okra

A Xiaomi Redmi Note 8 egy a gyártó príma és aktuális kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott smartphone-jai közül, viszont ez a klassz készülék sem tud teljes ellenállást mutatni a kopással és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró stílushibák, sérülések pedig sokat rontanak a smartphone kinézetén és jelentős mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ezt hangsúlyozni? Mert a legtöbb vevő az új smartphone megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil készülékét, a karcmentes, megvigyázott eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az használat csúnya nyomát mutató, kopott és összekarcolt készülékeket. A vevő a telefon tokot, akár még a smartphone kézhez kapása előtt is megrendelheti az etuo.hu webshopból! Amennyiben a gyártói csomagolásban található is tok a készülékhez, az legtöbbször egy gyengébb minőségű, „elsősegély” kiegészítő, mely arra szolgál, hogy megvédje a smartphone-t használata legelső napjaiban, amíg a tulajdonos nem vásárol egy erősebb mobiltelefon tokot hozzá. Napjainkban azonban fontos a minél kisebb csomagolás, így az újabb telefonokhoz már nem is jár tok.

Eltérő stílusú, kitűnő minőségű telefon tokok és hátlapok a Xiaomi Redmi smartphone-okra is

Az etuo.hu online shop gazdag árukínálatában olyan minőségi smartphone tokok érhetők el, melyek maradéktalanul passzolnak a Xiaomi Redmi Note 8 smartphone-ra, nem csak a méretüket és kidolgozásukat illetően, hanem a kivágásaik, zsebecskéik tekintetében is. A telefon tokok és hátlapok legfontosabb funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a smartphone számára a kopással, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során keletkező fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben viszont a tok akár a jelentősebb fizikai meghibásodásokat is meg képes meggátolni. A gazdag választékunkban számos kitűnő minőségű és erős alapanyagokból legyártott telefon-tokkal készültünk vevőink számára a Xiaomi Redmi Note 8 smartphone-ra. A tokok előnye, hogy megóvják a smartphone-t az apróbb sérülésekkel, meghibásodásokkal szemben, így a Xiaomi Redmi készülék hibátlan kinézetű marad, és az értéke sem csökken nagy mértékben. A gazdag árukínálatnak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő smartphone tokot. A klassz grafikák a tokokon egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek, a széles mintaválasztéknak köszönhetően pedig minden vásárló találhat a preferenciáinak megfelelő telefon tokot, mely hangsúlyozza az egyéniségét.

Xiaomi Redmi Note 8 – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 8 egy aktuális smartphone, melynek 2019-es októberi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi szépségű, trendi kidolgozású smartphone dimenziói 158,3 x 75,3 x 8,4 milliméter, tömege pedig mindössze 190 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM, valamint dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. A készülék a smartphone 2019-es októberi piacra kerülésének pillanatában legaktuálisbbnek számító Android 9.0 (Pie), Android 10-re frissíthető, MIUI 12 operációs rendszert futtatja. Az aktuális készülék 3 GB, 4 GB vagy 6 GB RAM-mal rendelkezik és 32 GB / 64 GB / 128 GB belső memóriát állít a vevő rendelkezésére, verziótól függően, és microSDXC kártyanyílás is található rajta. A smartphone-ban nyolcmagos Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 4000 mAh kapacitású Li-Po elem igazán tartós, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD 16M képernyő képrezolúciója 1080 x 2340 pixel, átlós mérete pedig 6,3 inch.