Találd meg az eszközödnek legmegfelelőbb tokot:
   
36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Xiaomi Redmi Note 5A tokok

Telefontok a Xiaomi Redmi Note 5A modellhez

A Redmi Note 5A Prime, Redmi 5a és Redmi Note 5, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Xiaomi Redmi Note 5A – nagyszerű telefontokok széles választéka

A Xiaomi Redmi Note 5A egy kiemelkedő teljesítményű okostelefon, melynek védelméről érdemes időben gondoskodni. A felhasználók leggyakrabban közvetlenül a készülék beszerzése után vásárolják meg a védőtokot, hogy elkerüljék a legkisebb karcolásokat is. Az etuo.hu webáruház széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő telefontokot. A védőtokok feladata, hogy megvédjék a készüléket a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben, a modern tokok emellett pedig stílusosak és szépek is. Kínálatunkban számos olyan, minőséges telefontok található, mely tökéletesen illeszkedik a Xiaomi Redmi Note 5A telefonra.

Kiváló minőség, óriási választék - Xiaomi Redmi Note 5A telefontokok

Az etuo.hu webáruház kínálatában található tartozékokat a magas minőség és a tartósság jellemzi. A Xiaomi Redmi Note 5A tokok is minőséges anyagokból készülnek, ez az anyag pedig a tok modelljétől függően lehet TPU szilikon vagy polikarbonát is. A szilikon tokok előnye, hogy rugalmasak, praktikusak, kényelmesen használhatók és nagyon könnyen tisztíthatók. Azok számára viszont, akik komolyabb védelemmel szeretnék ellátni készüléküket, a páncélozott, hibrid telefontokokat ajánljuk, melyek az esés során is képesek jelentősen csökkenteni a komolyabb sérülések kockázatát. Webáruházunkban a napjainkban igen populáris, csillogós ombre tokok is elérhetők a Xiaomi Redmi Note 5A telefonmodellre. Ami közös a tokokban, az az, hogy kiválóan illeszkednek a Xiaomi Redmi Note 5A okostelefonra, a precízen kialakított nyílásaik pedig lehetővé teszik a telefon zavartalan használatát.

Xiaomi Redmi Note 5A – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 5A készülék sokkal jobban fel van szerelve, mint elődjei. Az akkumulátor kapacitása és a telefon tárhelye nagyobb, a kamera pedig jobb minőségű fotókat készít. A készülék jelentősen megkönnyíti a mindennapokat, egy megfelelő tokkal pedig a használata igazán kényelmes és biztonságos lesz. A készülék Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435 processzorral működik, IPS LCD kijelzője 5,5 hüvelykes, képfelbontása pedig 720 x 1280 pixel. A 3,5 milliméteres mini jack aljzat lehetővé teszi a legtöbb klasszikus fülhallgató csatlakoztatását a készülékhez. A Li-Ion elem kapacitása 3080 mAh.