Xiaomi Redmi Note 5 tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 5


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 5 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 5 – kiváló tokok széleskörű kínálata

A Xiaomi Redmi Note 5 egy kiváló készülék, de a többi modern okostelefonhoz hasonlóan nagyon érzékeny, így fontos megvédeni a különböző mechanikai sérülésektől. A minőséges telefontokok képesek védelmet nyújtani a mindennapi használat során fellépő kopással és karcolásokkal szemben, de a csukható vagy a megerősített modellek akár az esés során keletkező károk esélyét is képesek csökkenteni. A speciálisan kialakított nyílások lehetővé teszik az aljzatok és a kamera használatát a tok eltávolítása nélkül. A tokok mérete tökéletesen megfelel a Redmi Note 5 méreteinek, így nem csúsznak le használat során.

Praktikus védelem a Redmi Note 5 készülékek számára

Kínálatunkban számos mobiltok található, melyek kifejezetten a Xiaomi Redmi Note 5 telefonokra lettek tervezve. A tökéletes illeszkedés mellett a tokok hatékony védelmet biztosítanak a mindennapi használat során fellépő apróbb sérülések és kopás ellen. Webáruházunkban szilikonból, műanyagból, bőrből és bőrutánzatból készült modelleket is megtalál a vásárló. A csukható tokok előnye, hogy a telefon kijelzőjét is védik, míg a minőséges TPU szilikonból készült tokok rugalmasak, tisztításuk pedig nagyon egyszerű. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális tokot, legyen szó elegáns, egyszínű változatról vagy színes, minőséges lenyomattal ellátott tokról. Egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével a vásárló akár a saját fotójával ellátott tokot is létrehozhat!

Xiaomi Redmi Note 5 – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 5 egy nagyszerű telefon, mely kedvező áron érhető el. A Redmi Note 5 egyik fő előnye a nagy, 5,99"-es IPS LCD kapacitív érintőképernyő, melynek felbontása 1080 x 2160 pixel. A készülék Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 processzorral van ellátva. Az fő kamera 12 megapixeles, míg a szelfikamera 5 megapixeles. A modell négy színben érhető el, akkumulátora pedig 4000 mAh kapacitású, és támogatja a gyors töltési funkciót. A memóriát illetően két változat van: 4 GB RAM és 64 GB belső memória és 3 GB RAM és 32 GB belső memória. A belső memória microSD memóriakártyával 128 GB-ig bővíthető.