36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi Note 4 tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 4


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 4 Pro, Xiaomi Redmi Note 4X, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi Note 4 – minőséges telefontokok széles választéka

A Xiaomi okostelefonok nemrég törtek be a hazai piacra, ennek ellenére azonban már számos rajongójuk és felhasználójuk van. A kínai gyártó okostelefonjai könnyűek, kielégítő funkciókkal rendelkeznek, áruk pedig kifejezetten vonzó. Ez a Xiaomi Redmi Note 4 telefonra is igaz. Webáruházunkban számos Xiaomi tartozékot kínálunk, többek között a Redmi Note 4 telefonra illeszkedő védőtokokat is. A tokok megvédik a telefont a mindennapi használat során fellépő karcolásoktól és a kopástól, így a telefon sokáig újszerű marad és értéke sem csökken. A tokok fő előnye, hogy másodpercek alatt felszerelhetők, mindenféle segédeszköz nélkül. A tokok nem csak a mechanikai sérülésektől, hanem a szennyeződésektől is védik a készüléket.

Fantasztikus telefontokok a Redmi Note 4 készülékekre

A kiváló minőségű telefontokok megfelelő védelmet biztosítanak az okostelefon mindennapi, rendeltetésszerű használata során. A kínálatunkban található tokok speciálisan és precízen kialakított nyílásai tökéletesen megfelelnek a Xiaomi Redmi Note 4 modellek számára. Webáruházunkban csukható, és klasszikus szilikon modellek is megtalálhatók. Az eleganciát kedvelő felhasználók válogathatnak a szebbnél szebb, egyszínű tokok vagy a gyönyörű virágmintás tokok között. A sport szerelmesei számára számos sport témájú tokkal készültünk. A tokok mintái között találhatók illusztrációk, monokróm minták, vektorgrafikák de lélegzetelállító fényképek is. A széles kínálatban mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább megfelelő tokot. Amennyiben valakinek konkrét elképzelése van, megtervezheti a saját, egyedi telefontokját, egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével. Az egyedi tervezésű tok nagyszerű ajándék barátainknak, családtagjainknak.

Xiaomi Redmi Note 4 – specifikáció

Alacsony ára ellenére a Xiaomi Redmi Note 4 versenyképes specifikációkkal rendelkezik. Egyik legelőnyösebb tulajdonsága a 4100 mAh kapacitású Li-Po akkumulátor, mely a Quick Charge 2.0 funkciónak köszönhetően gyorsan feltölthető. A nagy akkumulátor ellenére a telefon viszonylag könnyű, hiszen csak 165 grammot nyom. A szelfikamera 5 megapixeles, míg a fő kamera 13 megapixeles. A készülék két verzióban is elérhető: 64 GB, 4 GB RAM vagy 32 GB, 3 GB RAM. A belső memória microSD memóriakártyával tovább bővíthető.