Xiaomi Redmi Note 11S 5G tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 11S 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 11S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 11S 5G – mobiltelefon tokok színes árukínálata

Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló online shopban igyekszünk a legnaprakészebb készülékekre, sőt, még az olyan friss telefonokra is megfelelő védőtokokat biztosítani, mint amilyenek Redmi Note 11 sorozatban található, kifejezetten modern telefonok. Régebben nehéz volt a mobil készülékre megfelelő tokot találni – az első mobiltelefonok megjelenésekor, valamint a klasszikus mobiltelefonok korszakában a ritkább modellek esetében igencsak nehéz volt megfelelő telefon tokot találni, a választék pedig rendkívül gyatra volt. Manapság viszont, az online boltok megjelenésének köszönhetően már a legtöbb modellre választhatunk a védőtartozékok közül, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük a megszokott, egyszerű tokokkal. A divatos tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk öltözékével, preferenciáival is, de akár a kedvenc filmje vagy hobbija szerint is választhat magának teló tok mintát az ügyfél, a tematikus sorozatainknak köszönhetően.

Eltérő stílusú, elsőrangú színvonalú mobiltelefon tokok a Redmi telókra is

Az etuo.hu online shop színes árukínálatában olyan színvonalas teló tokok érhetők el, amelyek maradéktalanul illenek a Xiaomi Redmi Note 11S 5G telóra, nem csak a méretüket és kialakításukat illetően, hanem a kivágásaik, zsebecskéik és fülecskéik tekintetében is. A mobiltelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a teló számára a horzsolásokkal, karcokkal és a hétköznapi alkalmazás során jelentkező külső és belső sérülésekkel szemben, adott esetekben viszont a tok akár a komolyabb külső és belső károsodásokat is meg tudja gátolni. Az árukínálatunkban számos elsőrangú színvonalú és strapabíró alapanyagokból legyártott mobiltelefon-tokkal készültünk ügyfeleink számára a Xiaomi Redmi Note 11S 5G telóra. A tokok fontos előnye, hogy megvédik a telót az apróbb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a Redmi készülék hosszantartóan optimális kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A színes árukínálatnak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő okostelefon tokot. A trendi grafikák a tokokon egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek, a széles mintaválasztéknak köszönhetően pedig minden felhasználó találhat a preferenciáinak megfelelő telefon tokot.

A legdivatosabb mobiltelefon-tokok az új Redmi telókra

A Xiaomi Redmi Note 11S 5G egy a Xiaomi Redmi felkapott, naprakész és aktuális tervezésű és számos jó karakterisztikával ellátott telójai közül, viszont ez a mobil készülék sem tud teljes ellenállást mutatni a horzsolásokkal és a karcokkal szemben – ezek az apró esztétikai hibák pedig nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ez kiemelni? Mert a legtöbb vevő az új teló megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil készülékét, a karcmentes, megvigyázott mobil készülékeket pedig jelentősen magasabb áron lehet továbbadni, mint az alkalmazás számos csúnya nyomát mutató, kopott és összekarcolt eszközöket. Az ügyfél akár még a teló kézhez kapása előtt is megrendelheti az okostelefon tokot az etuo.hu online boltból! Amennyiben a gyártói csomagolásban van is tok a készülékhez, az legtöbbször egy gyenge minőségű, „elsősegély” tok, mely arra szolgál, hogy megvédje a telót az alkalmazása legelső napjaiban, amíg a tulajdonos nem szerez be egy masszívabb mobil telefon tokot mellé.

Xiaomi Redmi Note 11S 5G – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 11S 5G egy naprakész és aktuális gaming teló, melynek 2022-es áprilisi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi, naprakész tervezésű teló dimenziói 163,6 x 75,8 x 8,8 milliméter, tömege pedig mindössze 195 gramm. A teló Hybrid Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. A mobil készülék a teló 2022-es áprilisi piacra kerülésének pillanatában legnaprakészebbnek számító Android 11, MIUI 13 operációs rendszert futtatja. A naprakész mobil készülék 4 GB vagy 6 GB RAM-mal rendelkezik és 64 GB / 128 GB belső memóriát állít a vevő rendelkezésére, verziótól függően, microSD kártyanyílás is található rajta. A telóban nyolcmagos MediaTek MT6833P Dimensity 810 (6 nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 5000 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetségessé. Az IPS LCD képernyő képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,6 inch.