Xiaomi Redmi Note 11S tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 11S


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 11S 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 11S – időtálló és masszív telefon tokok bőséges kínálata

Azok a kliensek, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább megőrizné újszerű kinézetét és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu online shopban elérhető, Xiaomi Redmi Note 11S telefonra passzoló telefon tokok közül. Mivel a telefon tokok kifejezetten erre a telefonmodellre lettek kialakítva, így nem csúsznak le a mobil eszközről, a gondosan kidolgozott nyílások pedig lehetővé teszik a mobil eszköz problémamentes hétköznapi használatát. A telefon védőtokok színvonalas és időtálló anyagokból készülnek, aminek köszönhetően hosszú ideig képesek megfelelő és masszív védelmet biztosítani a telefon számára. Online áruházunkban több modellt is kínálunk, így a legigényesebb vevők is találhatnak olyan típusú telefon tokot, mely hibátlanul megfelel az elvárásaiknak. A telefon tokok legfőbb karakterisztikája, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a karcolódásokkal és a hétköznapi használat során fellépő horzsolással szemben, egyes esetekben viszont a telefon tok akár a komolyabb mechanikai károsodásokat is képes megakadályozni. A felhozatalunkban számtalan, színvonalas és időtálló anyagból legyártott szilikon telefon tokkal rukkoltunk elő a Xiaomi Redmi Note 11S tulajdonosai számára. A trendi, egyszínű telefon tokok felfrissítik a telefon külalakját és időtálló és masszív védelmet garantálnak.

Különböző stílusú, színvonalas telefon tokok

A Xiaomi Redmi Note 11S egy trendi kialakítású és előnyös telefon, viszont ez a mobil eszköz sem immunis a karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak a telefon külalakján és jelentős mértékben csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy az ügyfél már a mobil eszköz megvásárlása után gondoskodjon az alkalmas telefon védőtokról. Az etuo.hu online shop felhozatalában olyan színvonalas telefon tokok érhetők el, melyek hibátlanul illenek a Xiaomi Redmi Note 11S mobil eszközre, nem csak a dimenzióit illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Páratlanul bőséges felhozatalunknak köszönhetően minden vevő találhat olyan telefon tokot, mely időtálló és masszív védelmet biztosít a telefonnak és menő tartozékként is helytáll. A telefon tokok óvják a mobil eszközt az apróbb karcolódásokkal és károsodásokkal szemben, így a Xiaomi Redmi Note 11S hosszú ideig újszerű marad. A Fantastic Case gyűjteményben gyönyörű vektorképekkel, mintákkal díszített telefon tokokat gyűjtöttünk össze. A grafikák számtalan témát ölelnek fel – az állatmintáktól a természeti motívumokig és az egyárnyalatos vagy színes motívumokig.

Kiváló minőségű telefon tokok, gyönyörű gyűjtemények

Az online shopunkban Xiaomi Redmi Note 11S telefon tokok lenyűgöző árukínálata várja a vevőket. A könnyebb böngészhetőség érdekében a telefon tokokat kollekciókba kategorizáltuk. A FLEXmat Case gyűjtemény egyszínű, menő, szolid tervezésű telefon tokokból áll, melyek igazán csinosak és szolidak. A populáris Fantastic Case kollekció termékei színvonalas szilikonból készülnek és menő mintákkal vannak ellátva. A Fantastic Case gyűjteményhez hasonló a Foto Case telefon tokok sorozata is, melyek szenzációs fotókkal vannak díszítve. A felhozatalunkban szolid, átlátszó telefon tokok is elérhetők – ezeket a Crystal sorozatok ölelik fel. Az oldalra nyíló telefon tokok lehetővé teszik, hogy a telefon képernyője is védelmet élvezzen, mikor a telefon tok csukott állapotban van. A számtalan típusnak, lenyomatnak és anyagnak köszönhetően minden vevőnk találhat olyan telefon tokot, mely nem csak a telefonmodelljéhez, hanem az egyéniségéhez, szükségleteihez és a stílusához is hibátlanul passzol!

Xiaomi Redmi Note 11S – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 11S egy nagyszerű és menő telefon, melyet az egyre ismertebb gyártó modelljeire jellemző igazán menő és szép kialakítás jellemez. A telefon 2022 januárjában került a boltok polcaira. A telefon dimenziói 159,9 x 73,9 x 8,1 milliméter, Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A nagy AMOLED képernyő képrezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefonon Android 11, MIUI 13 operációs rendszer fut. A telefonba nyolcmagos MediaTek Helio G96 (12 nm) chipset lett beépítve. A Xiaomi Redmi Note 11S egyik legnagyobb előnye viszont a nagy, 99,8 négyzetcentiméter felületű, 6,43 inch átlójú AMOLED képernyő, mely 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni, denzitása pedig megközelítőleg 409 ppi. A telefon belső memóriája verziótól függően 64 GB vagy 128 GB, RAM memóriája pedig 6 GB / 8 GB. A belső memória bővítésére microSDXC memóriakártya használható, mely dedikált nyílást használ.