Xiaomi Redmi Note 10 Pro tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 10 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – trendi tokok a legújabb okostelefon modellekre is

Ahhoz, hogy a nagyszerű kidolgozású Xiaomi Redmi Note 10 Pro sokáig szépen és hibátlanul nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig elég, hiszen csak egy pillanatnyi figyelmetlenség kell ahhoz, hogy a telefon leessen, megsérüljön. Ezért nagyon fontos, hogy az ügyfél az okostelefon védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy védőtokot, mely óvni fogja a telefont a külső károkkal, karcokkal és elhasználódással szemben. A felhasználónak nem kell az miatt aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap az okostelefon hátoldalát! A korszerű okostelefon tokok hatékony védelmet nyújtanak, emellett azonban rendkívül esztétikusak is, így szofisztikált kiegészítőként is megállják a helyüket, és összhangba hozhatók a ruhatárral, pénztárcával és egyéb tartozékokkal. A választékunkban található okostelefon tokok elismert gyártóktól származnak és magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig képesek hatékony védelmet nyújtani. A tokok védenek a karcokkal, elhasználódással szemben és az esés vagy ütés során fellépő károk veszélyét is minimálisra tudják csökkenteni.

Hosszú élettartamú, minőségi kidolgozású Xiaomi Redmi Note 10 Pro tokok

Webshopunk széles választékában olyan telefon tokokat is találhat az ügyfél, melyek hatékony védelemmel látják el a 2021 márciusában megjelent Xiaomi Redmi Note 10 Pro okostelefon modellt. A tokok pontosan illeszkednek a Xiaomi smartphone kialakításához és komponenseihez, a nyílásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a portokat nem fedik le. A teljeskörű védelem érdekében az ügyfél a kitűnő minőségű mobiltokot egy modellre szabott védőfóliával vagy edzett üveggel is kiegészítheti. Az etuo.hu webshopnál fontosnak tartjuk, hogy a nemrégiben megjelent smartphone-okra is minőséges telefon tokokat tudjunk nyújtani. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a telefon sokáig hibátlan és funkcionális maradjon, elengedhetetlen, hogy már az alkalmazása első percétől kezdve kielégítő védőtartozékokkal legyen ellátva. A Xiaomi Redmi Note 10 Pro okostelefon tokokat így azok az ügyfelek is megrendelhetik, akik a modell mellett döntöttek, de még nem szerezték be az okostelefont. A választékunkban található tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellre, így a vevőnek nem kell attól tartania, hogy a tok csúszkálni fog a telefonon vagy leesik róla egy óvatlan pillanatban. Mivel magas minőségű anyagokból készülnek, a tokok védelmet nyújtanak a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb külső károkkal szemben.

Lélegzetelállító tokok - Xiaomi Redmi Note 10 Pro

A korszerű smartphone-ok jelentősen megkönnyítik az életünket, így mindig magunknál tartjuk őket, fotózunk velük, kommunikálunk a segítségükkel, kezeljük a közösségi oldalakat, emaileket olvasunk rajtuk. A folyamatos használat azonban a különböző külső károk esélyét is megnöveli, így elengedhetetlen, hogy a kielégítő védelemről is időben gondoskodjunk. A mindennapos alkalmazás során a telefon hátlapja megkopik, a táskába süllyesztve pedig a kulcsok vagy más éles tárgyak is megkarcolhatják a hátlapot. Az ilyen és hasonló károkkal szemben nyújtanak védelmet kitűnő minőségű tokjaink, melyek nem csak praktikusak, hanem lélegzetelállítóan szépek is.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 10 Pro egy kitűnő, korszerű smartphone, mely 2021 márciusában került piacra és amelyet az igazán pazar kialakítás jellemez. Az okostelefon dimenziói 164 x 76,5 x 8,1 milliméter, tömege pedig mindössze 193 gramm. A telefon Android 11, MIUI 12 OR-rel működik. A Xiaomi Redmi Note 10 Pro okostelefonba octa core Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G (8 nm) chipset lett beépítve. Az okostelefonban 64 GB vagy a28 GB belső tárhely és 6 GB vagy 8 GB RAM található, verziótól függően, de a microSDXC kártyanyílásnak köszönhetően a belső tárhely tovább bővíthető. A test és a kijelző aránya megközelítőleg 85,6 százalék. A kijlező átlós mérete 6.67 inch, felbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A készülék kijelzője Corning Gorilla Glass 5 védelemmel van ellátva. A nem eltávolítható Li-Po akkumulátor kapacitása 5020 mAh, a Fast Charging 33 W modulnak köszönhetően pedig 30 perc alatt 59 százalékra tölt.