36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi Note 10 5G tokok

Tokok a Xiaomi Redmi Note 10 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi Note 10 5G – telefon tokok hatalmas árukínálata az etuo.hu-nál

Egy mobil eszköz csak akkor tudja hosszú ideig megőrizni újszerű kinézetét, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és megfelelő védőkiegészítőkkel látja el, melyek képesek megóvni a mechanikai sérülésektől. Ez természetesen a Xiaomi Redmi Note 10 5G telefon esetében sincs másként. Egy okostelefon kiválasztása, megvásárlása időigényes feladat és jelentős költség, így a legtöbben csak 2-3 évenként ismételjük meg. Az eszközt azonban napi szinten használjuk, így magától értetődő, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső sérülések veszélyének. A telefon tokok remek befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg mobil eszközünket. Az etuo.hu online áruházban többféle telefon tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Redmi telefont a karcolódásoktól, horzsolástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződésektől. A csúcsminőségű telefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil eszközt még abban az esetben is, ha kulcsainkkal vagy más hegyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Azt viszont mindenképp tanácsos kiemelni, hogy egy tok nem csak funkcionális kiegészítő, hanem stílusos és divatos tartozék is.

Divatos tokok a Xiaomi Redmi Note 10 5G-re

Az etuo.hu webáruházban a vásárlók remek minőségű telefon tokokat is találhatnak, melyek minőséges védelmet biztosítanak a Xiaomi Redmi Note 10 5G modell számára. Vásárlóink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a kijelzőjét is védik a karcolásokkal szemben. Éppen ezért, a telefonok esetében a könyvként csukható telefon tokok biztosítják a legmegbízhatóbb védelmet. A kínálatunkban elérhető tokok magas minőségű műbőrből készülnek, a belső részük pedig elasztikus és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból van gyártva. A csukható változatok melett népszerűek a szilikonos tokok is. A tokok korszerű, szép kialakítású nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A lenyomat magas minőségű, modern nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a karcolódásokkal és a halványulással szemben is. A rengeteg elérhető mintának és színnek köszönhetően minden vásárlónk rábukkanhat arra az egy, tökéletes tokra, mely minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

Fantasztikus Xiaomi Redmi telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefon tokok amellett, hogy funkcionálisak és megbízható védelmet biztosítanak a mobil eszköznek a szennyeződésekkel és az apróbb sérülésekkel szemben, stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Korábban a felhasználók örültek, ha egyáltalán találtak megfelelő tokot a mobil eszközükre. Napjainkban azonban a hatalmas árukínálatnak köszönhetően minden modellre elérhető tok, sőt, még a színek, minták kínálata is óriási, így mindenki kedvére válogathat. A nagy árukínálat lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon a felhasználó, legyen szó a kiegészítő színéről, vagy mintájáról, mely tükrözi a felhasználó személyiségét vagy kedvenc hobbiját. Egy minőséges telefon tok akár ajándékként is helytáll.

Xiaomi Redmi Note 10 5G – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 10 5G egy remek telefon, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriás mobil eszköztől elvárnak a vásárlók – joggal, tennénk hozzá. Dimenziója 161,8 x 75,3 x 8,9 mm, és mindössze 190 grammos. A Redmi telefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) nyílással érhető el. A 6,5 inches IPS LCD, 90Hz, 400 nits (typ) kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon kijelzőjének képrezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefon a Redmi modellekre jellemző Android 11, MIUI 12 OR-t futtatja és octa-core MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű, első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a fő tripla kamera rezolúciója 48 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 18 W lehetőséget is. A Xiaomi Redmi Note 10 5G telefon Chrome Silver, Graphite Gray, Nighttime Blue és Aurora Green fantázianevű színárnyalatokban kapható.