36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi K40 Pro Plus tokok

Tokok a Xiaomi Redmi K40 Pro Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi K40, Xiaomi Redmi K40 Pro, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi K40 Pro Plus – mobiltelefon tokok a legújabb Redmi modellekre

Az etuo.hu online áruházban olyan termékek is elérhetők, melyek kifejezetten a Xiaomi Redmi K40 Pro Plus smartphone-modellre lettek tervezve és gyártva. A mobiltelefon tokok precízen illenek a Xiaomi Redmi K40 Pro Plus telefonmodell kialakításához, nyílásaiknak köszönhetően pedig nem fedik le a telefon fontos részeit. Kiemelkedő minőségüknek és kidolgozásuknak köszönhetően a tokok védenek a horzsolásokkal, karcolódásokkal szemben, egyes modellek pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező komolyabb károk és meghibásodások esélyét is. Az etuo.hu-nál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb, nemrég megjelent smartphone-modellekre is tökéletes telefon tokokat tudjunk kínálni vevőinknek. Ahhoz, hogy egy smartphone hosszú ideig meg tudja őrizni eredeti, hiánytalan állapotát, nagyon fontos, hogy a használata legelső percétől kezdve egy rá precízen illő védőtokkal legyen ellátva. A Xiaomi Redmi K40 Pro Plus smartphone-ra illeszkedő telefon tokokat így akár azok a kliensek is megrendelhetik, akik még csak most készülnek megvásárolni új telefonjukat. A webáruházunk kínálatában elérhető telefon tokok hibátlan passzolást biztosítanak, méretben, alakban és a nyílások tekintetében is, emellett pedig rendkívül igényes kidolgozásúak és szépek is.

Hosszú élettartamú, kiemelkedő minőségű Xiaomi Redmi K40 Pro Plus mobiltelefon tokok

Ahhoz, hogy az új smartphone hosszú ideig hiánytalanul nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni, hiszen a baj bármelyik percben bekövetkezhet, a smartphone pedig könnyen megkarcolódhat, megsérülhet. A smartphone-t tanácsos már a megvásárlása percétől kezdve kiemelkedő minőségű védőtokkal óvni, mely megakadályozza az apróbb karcolódások és a kopás, horzsolás első nyomainak jelentkezését. Online áruházunkban olyan tokok is elérhetők, melyek kiemelkedő minőségű anyagokból, például bőrutánzatból és termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból lettek gyártva, így hibátlanul illenek a telefonra, nem csúszkálnak és nem esnek le. A tokon kialakított kivágások megkönnyítik a mobil eszköz zavartalan használatát. A védőtokkal ellátott Redmi telefon esetében nem kell azon aggódnia a vevőnek, hogy megkarcolják-e a smartphone hátlapját a táskába dobott kulcsok vagy más hegyes tárgyak! A korszerű mobiltelefon tokoknak még egy fontos előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak köszönhetően igazán kifinomult divatkellékek is, melyek segítségével a telefon nem csak védhető, hanem személyre is szabható.

Kiemelkedő minőségű Xiaomi Redmi tokok

A korszerű telefonok már-már apró számítógépeknek számítanak, hiszen számtalan olyan funkcióval rendelkeznek, melyek jelentősen megkönnyítik a vevő életét. Mivel telefonunk a nap minden órájában elkísér minket és a kezünkben vagy a zsebünkben van, nagyobb az esélye annak, hogy előbb vagy utóbb megsérül, megkarcolódik vagy meghibásodik ezért nagyon fontos, hogy kiemelkedő minőségű védőkiegészítőkkel legyen ellátva. Az etuo.hu árukínálatában elérhető, kiemelkedő minőségű tokok tökéletesen védenek az apróbb mechanikai sérülésekkel szemben és kifinomult, szép és igényes kidolgozásúak is, ennek köszönhetően pedig igazán trendi tartozékok. Azok a kliensek, akik szeretnék maximális védelemmel ellátni új Redmi telefonjukat, a tokot egy kiemelkedő minőségű képernyővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészíthetik, legyen szó szilikon tokról vagy csukható műbőr tokról.

Xiaomi Redmi K40 Pro Plus – specifikáció

A Xiaomi Redmi K40 Pro Plus a gyártó egyik új és népszerű modellje. A telefon dimenziói 163,7 x 76,4 x 7,8 milliméter, és mindössze 196 gramm nehéz. A telefon fekete, fehér és aurora színárnyalatban is megvásárolható, egy színes tokkal azonban jelentősen feldobható a kinézete. A Redmi telefon Android 11, MIUI 12 OR-t futtat. A smartphone-ba a gyártó octa-core Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipsetet épített be. A Xiaomi Redmi K40 Pro 256 GB belső memóriával és 12 GB RAM memóriával érhető el. A belső tárhely bővítésére viszont nincs lehetőség. A telefonban nagyszerű, nem kivehető Li-Po akkumulátor található, melynek kapacitása 4520 mAh, QC 3+ és PD 3.0 modullal. A telefon kijelzőjének átlós mérete 6,67 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A Super AMOLED kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon fő tripla kamerája 108 MP / 8 MP / 5 MP-es, míg a szelfikamera rezolúciója 20 MP.