Xiaomi Redmi K40 Pro tokok

Tokok a Xiaomi Redmi K40 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi K40, Xiaomi Redmi K40 Pro Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi K40 Pro – mobiltelefon tokok hatalmas kínálata

A Xiaomi Redmi K40 Pro egy korszerű, fantasztikus kidolgozású, előnyös telefon, mely 2021-ben lett piacra dobva. A smartphone azonban számtalan pompás karakterisztikája mellett sem képes ellenállást tanúsítani a mechanikai sérülésekkel, karcolódásokkal és horzsolással szemben – ezek az csekély szépséghibák pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és lecsökkentik az értékét is. Az online áruházunkban elérhető mobiltelefon tokok kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, precízen illenek a Xiaomi Redmi K40 Pro smartphone-típushoz és elengedhetetlen védelmet biztosítanak számára. Rendkívül széleskörű árukínálatunkban minden vevő találhat olyan smartphone tokot, mely nem csak megvédi a telefont, hanem kifinomult divatkellékként is helytáll. A tokok védenek az apróbb karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben, így hosszú ideig megőrzik a Xiaomi Redmi K40 Pro smartphone hiánytalan kinézetét. Tanácsos őket már a telefon megvásárlását követően beszerezni, hogy a minimális sérülésektől is megvédjük a Xiaomi mobil eszközt.

Pompás minőség, kielégítő védelem a Xiaomi Redmi K40 Pro smartphone-modellre

Online áruházunkban olyan telefon tokokat biztosítottunk látogatóink számára, melyek lehetővé teszik a legújabb telefon-modellek komfortos és biztonságos használatát is. A mobiltelefon tokok legfőbb feladata, hogy védelmet biztosítsanak a smartphone oldalainak és hátlapjának a horzsolásokkal és karcolódásokkal szemben. Az árukínálatunkban elérhető szilikon tokok elasztikus és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, mely nem deformálódik el. A tokok amellett, hogy rendkívül hasznosak, kifinomult divatkellékként is használhatók – tulajdonosuk a telefon tok segítségével saját stílusához igazíthatja mobil eszközét, vagy éppen a saját ruházatával összhangban “öltöztetheti fel” Xiaomi Redmi telefonját. A tokok minőséges kidolgozásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak és megbízható védelmet tesznek lehetővé.

Kiemelkedő minőségű mobiltelefon tokok, különböző designnal

A mobiltelefon tokok legfőbb feladata, hogy megvédjék a smartphone-t a hétköznapi használat során fellépő karcolódásokkal és horzsolással szemben. A tokok azonban bizonyos esetekben még a komolyabb mechanikai sérülésektől is meg tudják védeni a telefont. Az etuo.hu online áruház árukínálatában számtalan olyan, kiemelkedő minőségű és hosszú élettartamú anyagokból gyártott tok is elérhető, mely hatékony védelmet biztosít a Xiaomi Redmi K40 Pro smartphone számára. A fantasztikus, egyszínű tokok fiatalosságot csempésznek a smartphone kinézetébe, visszafogottak és megbízható védelmet biztosítanak. Azok számára, akik szeretik a színes, menő telefon tokokat, szenzációs vektorrajzokkal díszített modelleket gyűjtöttünk össze. A Xiaomi Redmi K40 Pro egy rendkívül előnyös, modern telefon, mely speciális védelmet igényel a hétköznapi használat során, hogy említésre méltó szépsége hosszú ideig megmaradjon. Az etuo.hu internetes boltban elérhető Xiaomi Redmi K40 Pro kiegészítőket a gondos kialakítás, a smartphone-ra való hibátlan passzolás, a kiemelkedő minőség és a kielégítő védelem jellemzi. A tok nem csúszik le és megvédi a telefont a karcolódásokkal, horzsolással szemben. A menő tokjainknak köszönhetően a smartphone-t a saját stílusára igazíthatja a vevő és kényelmesen használhatja a mindennapok során. A modellre szabott tokok előnye, hogy tökéletesen illenek a smartphone designjához, és nem zavarják a telefon különböző komponenseinek használatát.

Xiaomi Redmi K40 Pro – specifikáció

A K40 Pro a Xiaomi Redmi egyik legújabb, 2021-es smartphone-modellje. A telefon méretei 163,7 x 76,4 x 7,8 milliméter, tömege pedig mindössze 196 gramm. A K40 Pro a K40 modellhez hasonlóan Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban érhető el. A Xiaomi Redmi K40 Pro smartphone-modellen Android 11, MIUI 12 operációs rendszer fut, a zavartalan működésről pedig a nyolcmagos Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipset gondoskodik. A smartphone 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel és 6 GB vagy 8 GB RAM-mal rendelkezik, a tárhely bővítésére azonban nincs lehetőség. A smartphone nem rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóaljzattal, amit a fül- vagy fejhallgató kiválasztásakor érdemes figyelembe venni. A telefon egyik kiemelkedő komponense a 4520 mAh kapacitású, nem kivehető Li-Po akkumulátor is, mely Fast charging 33 W, PD 3.0 és QC 3+ modulokkal is fel van szerelve. A mobil eszköz Super AMOLED kijelzőjének átlós mérete 6,67 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel.