Telefontok Xiaomi Redmi K30S - Tok, hátlapok

Tokok a Xiaomi Redmi K30S


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi K30, Xiaomi Redmi K30 Pro, Xiaomi Redmi K30 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi K30S – mobil tokok széles felhozatala

A Xiaomi Redmi K30S egy fantasztikus, korszerű eszköz, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapos alkalmazás során. Webshopunk árukínálatában többféle Xiaomi Redmi K30S tok is található, így minden vásárló megtalálhatja a tetszésének és az elvárásainak megfelelő mobil tokot. Az elsőrendű tartozékok hibátlanul illeszkednek a Xiaomi Redmi K30S telefonra, nem esnek le róla és nem gátolják a zavartalan alkalmazást sem. Amennyiben az okostelefonon olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott okostelefon modellhez lett gyártva, előfordulhat, hogy a tartozék letakarja a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és megnehezíti a töltő vagy a fülhallgató portjának alkalmazását. Az árukínálatunkban olyan telefon tokok találhatók, melyek egzakt nyílásokkal vannak ellátva, így a kamera és a csatlakozók is gond nélkül használhatók.

Remek minőségű védőtokok a Xiaomi Redmi K30S okostelefon modellre

Az etuo.hu webshopban csúcsminőségű anyagokból gyártott tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a Redmi K30S veszélytelen alkalmazását. Az okostelefon tokok óvjak a telefon hátlapját a kopástól és a karcolásoktól. Tartozékink között mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. Azok, akik az egyszerű tokokat szeretik, választhatnak stílusos, egyszínű termékeink közül. Az árukínálatunkban található szilikon tokok fiatalos vidámságot sugallnak, erős termoplasztikus poliuretánból készülnek, a nyomtatott minta pedig elsőrendű és ellenáll a halványulásnak és a karcolásoknak. A könyvszerűen csukható tokok előnye, hogy a kijelzőt is óvjak.

Xiaomi Redmi K30S – specifikáció

A Xiaomi Redmi K30S egy fantasztikus és korszerű smartphone, melynek megjelenése 2020 novemberére lett bejelentve. Az okostelefon dimenziói 165,1 x 76,4 x 9,3 mm, további előnye pedig, hogy méreteihez képest könnyű, mindössze 216 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A képernyő IPS LCD kapacitív érintőkijelző, melynek átlója 6,67 inch. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefon további előnye a remek, nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipset, mely biztosítja a telefon zavartalan működését. A készülék Android 10, MIUI 12 operációs rendszerrel működik.