CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi Redmi K30 Ultra - Tok, hátlapok

Tokok a Xiaomi Redmi K30 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi K30, Xiaomi Redmi K30 Pro, két teljesen különböző modell

No search results

Xiaomi Redmi K30 Ultra – mutatós, elsőrendű telefon tokok

A Xiaomi Redmi K30 Ultra egy kiváló, korszerű telefon, melynek tulajdonosai szeretnék sokáig megőrizni a készülék szép, elegáns kinézetét. Éppen ezért, az etuo.hu webshopban olyan kimagasló minőségű tartozékokkal, tokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet és egzakt illeszkedést nyújtanak. A telefon tok nem csak a karcolásokkal, kopással és más sérülésekkel, hanem a porral, piszokkal szemben is védelmet nyújt a Xiaomi telefon számára. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően a tokok dekoratív kiegészítői lesznek ennek a kiváló telefonmodellnek. A tartozékok csúcsminőségű anyagok felhasználásával készülnek, melyek jól tapadnak az okostelefonhoz, nem csúszkálnak rajta és kellemes tapintásúak.

Gyönyörű, elsőrendű telefon tokok a Xiaomi Redmi K30 Ultra modellre

Az etuo.hu webshopban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is gondoltunk, mint a Xiaomi Redmi K30 Ultra. A választékunkban megtalálható tokok rugalmas, erős és tartós termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, mely nem változtatja a formáját és nem sárgul el idővel. Ezeknek a karakterisztikáknak köszönhetően a tok hosszú időn keresztül biztosítja a szép megjelenést és a megbízható védelmet. Vásárlóink körében populárisak a visszafogott, átlátszó tokok is, melyek szinte észrevehetetlenek az eszközön, így nem módosítják jelentősen a kinézetét. Az átlátszó tokok alternatívái a különböző mintákkal, fotókkal ellátott tokok, melyek szintén megfelelő védelmet biztosítanak a telefonnak a fizikai sérülések ellen.

Xiaomi Redmi K30 Ultra – specifikáció

A Xiaomi Redmi K30 Ultra egy kiváló, gyönyörű kidolgozású okostelefon, mely 2020 augusztusában került forgalomba. Az okostelefon mérete 163,3 x 45,4 x 9,1 milliméter, súlya pedig a megszokottnál kicsit több, 213 gramm. Az eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A kiváló Xiaomi modell Android 10, MIUI 12 operációs rendszerrel működik. A Xiaomi az okostelefonba nyolcmagos Mediatek Dimensity 1000+ (7nm) chipsetet szerelt. A kiváló eszköz több változatban is elérhető: 128 GB 6 GB RAM, 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM vagy 512 GB 8 GB RAM. A telefon quad kamerával és motoros pop-up szelfikamerával rendelkezik.