Találd meg az eszközödnek legmegfelelőbb tokot:
   
36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi K30 tokok

Telefontok a Xiaomi Redmi K30 modellhez

Redmi K30 Pro, Redmi K30 Ultra okostelefon egy teljesen más modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron

Xiaomi Redmi K30 – elegáns, minőséges telefontokok

A Xiaomi Redmi K30 egy nagyszerű, modern telefon, melynek tulajdonosai szeretnék sokáig megőrizni szép, letisztult kialakítását. Éppen ezért, az etuo.hu webáruházban olyan kimagasló minőségű tartozékokkal, elsősorban tokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet és precíz illeszkedést biztosítanak. A telefontokok a mechanikai sérülések mellett a porral, szennyeződésekkel szemben is védelmet nyújtanak a Xiaomi telefon számára. Korszerű kialakításuknak köszönhetően a tokok stílusos kiegészítői lesznek ennek a kiváló telefonmodellnek. A tartozékok olyan anyagokból készülnek, melyek magas minőségűek és jól tapadnak a telefonhoz, nem csúszkálnak ide-oda és kellemes fogásúak. A gondosan kialakított nyílás a tok hátsó oldalán lehetővé teszi a kamera zavartalan használatát.

Gyönyörű, minőséges telefontokok a Xiaomi Redmi K30 modellre

Az etuo.hu webáruházban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is gondoltunk, mint a Xiaomi Redmi K30. A kínálatunkban megtalálható tokok rugalmas, erős és tartós TPU szilikonból készülnek, mely nem változtatja a formáját és nem színeződik el. Ezeknek a karakterisztikáknak köszönhetően a tok hosszú időn keresztül képes megfelelő védelmet és kényelmes használatot biztosítani. Felhasználóink körében népszerűek a visszafogott, átlátszó tokok, melyek szinte észrevehetetlenek a készüléken, így nem módosítják jelentősen a kinézetét. Az átlátszó vagy egyszínű tokokat főleg azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik elsősorban a különleges kinézete miatt döntöttek a Xiaomi Redmi K30 mellett. Az átlátszó tokok visszafogottak, ennek ellenére azonban biztosítják a megfelelő védelmet a mechanikai sérülések ellen.

Xiaomi Redmi K30 – specifikáció

A Xiaomi Redmi K30 egy kiváló, gyönyörű kialakítású okostelefon, mely 2019 decemberében került forgalomba. A telefon mérete 165,3 x 76, 6 x 8,8 milliméter, súlya pedig a megszokottnál kicsit több, 208 gramm. A készülék Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A kiváló Xiaomi modell Android 10.0; MIUI 11 operációs rendszerrel működik. A Xiaomi a telefonba nyolcmagos Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G (8 nm) processzort szerelt. A kiváló készülék több változatban is elérhető: 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM vagy 256GB 8GB RAM.