Telefontok Xiaomi Redmi A1 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi A1 – mobiltelefon tokok és hátlapok szédületes választéka az etuo.hu-nál

Egy klassz mobil készülék csak akkor tudja tartósan megőrizni makulátlan külalakját, ha figyelemmel kezeli a vevő és olyan védőtartozékokkal szereli fel, amelyek képesek megvédeni a klassz mobil készüléket a külső és belső fizikai meghibásodásoktól. Ez természetesen a Xiaomi Redmi A1 telefon esetében sincs máshogy. Telefont nem veszünk túl gyakran, azonban naponta használjuk, így természetes, hogy több külső és belső fizikai sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében a mobiltelefon-tokok és hátlapok lehengerlő befektetést jelentenek, hiszen viszonylag alacsony áron tudjuk őket beszerezni, használásukkal pedig drága és akár több hétig tartó javításoktól óvhatjuk meg a telefont (és a költségvetésünket). Az etuo.hu telefon-tartozékokat árusító webshopban a különböző védőtartozékok mellett több mobiltelefon tokot is kínálunk, amelyek páratlan minőségüknek hála sikeresen megóvják a Xiaomi Redmi A1 telefont a karcoktól, horzsolásoktól, külső és belső károktól és a lerakódott portól, kosztól is. A felülmúlhatatlan minőségű telefon tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk a telefont még olyankor is, ha a slusszkulcsokkal vagy más éles, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátitáskánkba vagy a zsebünkbe. Egy mobiltelefon-tok nem csak előnyös tartozék, hanem ízléses és szuper kiegészítő is!

Stabil, felülmúlhatatlan minőségű és szuper telefon tokok és hátlapok a Xiaomi Redmi A1 telefonra

Az etuo.hu telefon-tartozékokat árusító webshopban a vevők felülmúlhatatlan minőségű telefon tokok és hátlapok közt is válogathatnak, amelyek hosszantartó és stabil védelmet tesznek lehetővé a Xiaomi Redmi A1 telefon-típus számára. Vevőink több különböző kidolgozású telefon-típus közül választhatnak. Az oldalra nyíló telefon tok-típusok elsődleges előnye, hogy nem csak a Redmi telefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is óvják a károkkal, kosz-lerakódásokkal szemben. A szilikon hátlapok ugyan nem óvják a kijelzőt, mégis keresettek a vevők között, hiszen jól óvják a telefon oldalait és hátoldalát és nem változtatnak sokat a telefon kinézetén. Az áruválasztékunkban rendelkezésre álló telefon tokok és hátlapok nívós természetbarát bőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak legyártva. A telefon tokokon és hátlapokon található díszítő dizájn nívós, fejlett nyomdai és grafikai megoldások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a halványulással, elhasználódással szemben is ellenálló tud lenni. A telefon tokok és hátlapok további előnye, hogy a vékony, klassz mobil készülékeknek jobb fogást biztosítanak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a klassz mobil készülék egy óvatlan pillanatban kicsússzon a vevő markából, vagy akár a zsebéből.

Szédületes Xiaomi Redmi A1 telefon tokok és hátlapok az etuo.hu-nál

A telefonokra illő telefon tokok és hátlapok két feladatot is ellátnak: óvják a klassz mobil készüléket és szofisztikált tartozékként is helytállnak. Napjainkban a telefon-tartozékokat árusító webshopok virágzása miatt a fotelünk kényelméből shoppingolhatunk, a korlátlan áruválasztéknak hála pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre illő telefon tokot választhatunk, hanem bő termékskálán keresgélhetünk – korábban azonban ez nem így volt, ahhoz, hogy tökéletes telefon tokot találjunk a mobil készülékünkre, számos áruházat kellett végigjárnunk, és a választék is gyatra volt. Az hatalmas áruválaszték viszont napjainkban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és díszítő mintájú vagy kidolgozású telefon tokot válasszunk, amely hibátlanul megfelel a szükségleteinknek.

Xiaomi Redmi A1 – specifikáció

A Xiaomi Redmi A1 egy lehengerlő telefon, amely rengeteg elsőrangú funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú klassz mobil készüléketől el is várnak a vevők. Dimenziója 164,9 x 76,1 x 9,1 mm. A Redmi telefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban érhető el. A 6,52 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat kimutatására alkalmas. A telefon kijelzőjének felbontása 720 x 1600 pixel. A telefon Android 12 (Go edition), MIUI 12 OR-t futtat és quad-core Mediatek MT6761 Helio A22 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A Redmi telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 5 MP-es, míg a hátsó, duál rendszerű kamera rezolúciója 8 MP / 0.08 MP QVGA. A klassz mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, amely támogatja 10 W wired lehetőséget is. A Xiaomi Redmi A1 telefon világoszöld, világoskék és fekete színekben érhető el, de egy mutatós telefon tokkal könnyen személyre is szabható.