CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi Redmi 9T - Tok, hátlapok

A Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9C, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi 9T – mobil tokok széles választéka

A Xiaomi Redmi 9T egy nagyszerű, korszerű smartphone, mely megfelelő védelmet érdemel a mindennapos alkalmazás közben is. Az etuo.hu online shop felhozatalában többféle Xiaomi Redmi 9T smartphone tok is található, így minden látogató megtalálhatja a stílusának és az igényeinek megfelelő mobiltokot. A csúcsminőségű kiegészítők jól illenek a Xiaomi Redmi 9T telefonra, nem csúszkálnak rajta és nem akadályozzák a komfortos és zavartalan alkalmazást sem. Online shopunk széles felhozatalában olyan telefon tokok találhatók, melyek figyelmesen kialakított nyílásokkal vannak ellátva, így az okostelefon összes alkotórésze problémamentesen alkalmazható.

Kitűnő minőségű okostelefon tokok a Xiaomi Redmi 9T típusra

Az etuo.hu webshopban magas minőségű anyagokból készült mobil tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a Redmi 9T biztonságos alkalmazását a mindennapok során. A mobil tokok óvjak az okostelefon hátlapját a karcokkal és az elhasználódással szemben. A szofisztikált telefon tokok között minden vevő találhat olyan kiegészítőt, mely megfelel az egyéniségének és a stílusának. Azok, akik az egyszerű, letisztult designt kedvelik, válogathatnak egyszínű tokjaink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon telefon tokok masszív termoplasztikus poliuretánból készülnek, az őket díszítő nyomtatott minta pedig csúcsminőségű, élénk színű és ellenáll a halványulással és az elhasználódással szemben. Az oldalra nyíló telefon tokok előnye, hogy a képernyőt is óvjak.

Xiaomi Redmi 9T – specifikáció

A Xiaomi Redmi 9T a kínai gyártó 2021 januárjában megjelent okostelefon típusa. A telefon négy divatos színben is elérhető lesz, a vásárlók azonban a színválasztéknál fontosabbnak tartják, hogy mit tud a Xiaomi Redmi 9T modellje, hiszen a telefon a különböző tokokkal egyébként is testreszabható. A Redmi 9T dimenziói a következők: 162,3 x 77,3 x 9,6 mm. A készülék tömege 198 gramm. Mivel a telefon műanyag kerettel és műanyag hátlappal rendelkezi, érdemes mielőbb kiegészíteni egy kiváló tokkal. A telefon Android 10, MIUI 12 operációs rendszert futtat, zavartalan működését pedig az octacore Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset teszi lehetővé. A GPU Adreno 610.