36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 9C tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Xiaomi Redmi 9C – mobil tokok a legújabb modellekre is

Az okostelefon védelmének érdekében rendkívül fontos a lehető legrövidebb időn belül vásárolni egy védőtokot, mely megóvja a mobil eszközt a külső károsodásokkal szemben – ez különösen igaz az olyan kiváló modellek esetében, mint amilyen a Xiaomi Redmi 9C. Az etuo.hu online boltban rengeteg fantasztikus minőségű tokot kínálunk, melyek csúcsminőségű anyagokból készülnek, így megbízható védelmet nyújtanak az okostelefon számára az elhasználódással, karcolásokkal szemben, akkor is, ha a telefont extrém helyzetekben használjuk, vagy gyakran süllyesztjük a táskába. A korszerű telefon tokok azonban nem csak fantasztikus védelmet nyújtanak – elsőrendű, esztétikus kidolgozásuknak köszönhetően dekoratív kiegészítőként is remekül funkcionálnak.

Elsőrendű kidolgozású, tartós Xiaomi Redmi 9C telefon tokok

Az etuo.hu online bolt széles termékskálája olyan tokokat is tartalmaz, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020-ban megjelent Xiaomi Redmi 9C okostelefon számára. A tokok hibátlanul illeszkednek az okostelefonmodell karakterisztikáihoz, pontos kivágásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a portokat és a speciális kidolgozású kamerát sem. A telefon tokok elsőrendű minőségű anyagokból készülnek, ezért megfelelő védelmet tudnak biztosítani, sok modell pedig az erősebb ütés miatt keletkező károk kockázatát is minimalizálni tudja. Azok a vásárlók, akik új készüléküket a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni, a védőtokot képernyővédő tartozékokkal – fóliával vagy edzett üveggel – is kiegészíthetik.

Xiaomi Redmi 9C – specifikáció

2020 kedvező árú okostelefonjainak egyik gyöngyszeme a Xiaomi Redmi 9C okostelefon, mely az elismert kínai gyártótól származik. A korszerű, nem mindennapi kidolgozású készülék Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A mobil eszköz Android 10; MIUI 12 operációs rendszert futtat és nyolcmagos MediaTek Helio G35 (12 nm) processzorral működik. A mobil eszköz belső memóriája változattól függően 32 GB / 64 GB, de microSDXC kártya segítségével a tárhely bővíthető is. Az okostelefon 2 vagy 3 GB RAM memóriával érhető el, modelltől függően. A készülék egyik fő előnye a tripla kamera is, melynek felbontása 13 MP / 5 MP / 2 MP.