36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 9AT tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron

 

 

Xiaomi Redmi 9AT – elsőrangú, minőségi telefon tokok és hátlapok

A Xiaomi Redmi 9AT egy szédületes smartphone, mely az egyik legnépszerűbb modellnek számít a Redmi mobil eszközök szerelmesei körében. Nagyszerű specifikációinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ez az új Xiaomi készülék is gyorsan megtalálja az utat a vevők szívéhez és igazán népszerű lesz. A modellre illő smartphone tokok egyik legfontosabb előnye, hogy jól körülfogják a smartphone-t, megfelelő kivágásokkal és zsebekkel vannak ellátva és segítenek abban, hogy a smartphone tartósan megőrizze hibátlan kialakítását és külsőjét. A tokok effektív védelmet képesek biztosítani a karcolódásokkal, horzsolással és a fizikai meghibásodásokkal szemben, így lehetségessé teszik a smartphone hosszú élettartamát és komfortos használatát. Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshopban azok a vevőink is találhatnak az elvárásaiknak és az igényeiknek megfelelő smartphone tokot, akik nem érik be a gyenge minőségű megoldásokkal. A tokok hibátlanul és precízen passzolnak a Xiaomi Redmi 9AT smartphone méretéhez, a kialakított nyílások és zsebecskék a tokon pedig lehetségessé teszik a gombok, valamint a portok, a kamera, a mikrofon és a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a smartphone tokot minden alkalommal el kellene távolítani.

Menő mobiltelefon tokok és hátlapok a Xiaomi Redmi 9AT modellre

A smartphone tokok nem csak számos kiváló specifikációval rendelkeznek, de segítenek a vevőnek abban is, hogy kifejezze saját egyéniségét. Az egyszínű tok-modellek előnye, hogy eleganciát sugallanak és nem változtatnak jelentős mértékben a Xiaomi smartphone eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a vevők, akik az életteli, színpompás, mintás tokokat kedvelik, számos ilyen termék közül keresgélhetnek, hatalmas minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a tetszéséhez, hobbijához illő mintákat minőséges tokjainkon. Kollekcióink leopárd-mintás, sportos, virágos, növényi motívumos, tréfás és gaming témájú tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a tetszésének megfelelő smartphone tokot, vagy egy, a számára kedves személyeknek szánt meglepetést – igen, így igaz, a telefon tokokkal és hátlapokkal akár szerelmünket, haverjainkat, testvérünket vagy szüleinket is meglephetjük. Sőt, még az sem probléma, ha már van smartphone tokjuk, hiszen manapság már megszokott, hogy akár nap mint nap cserélgetjük a tokokat a készüléken.

Szédületes, esztétikus védőtokok a Xiaomi Redmi 9AT modellre

Az etuo.hu páratlan árukínálatának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan smartphone tokot, mely effektív és stabil védelmet nyújt a smartphone-nak, és menő tartozékként is megállja majd a helyét. A smartphone tokok kifejezetten praktikusak, ugyanis megóvják az érzékeny smartphone-okat a horzsolástól és a hétköznapi használat során keletkező karcoktól, de akár a nagyobb meghibásodások esélyét is jelentős mértékben lecsökkenthetik, például esés, ütés során. Ugyan a Xiaomi márkanév hallatán sokan az elérhető minőségre asszociálunk, ez nem azt jelenti, hogy a márka smartphone-jai számára ne lennének hasznosak és praktikusak a védőtokok. A smartphone-tartozékokat árusító webshopunkban felsorakoztatott TPU, azaz termoplasztikus poliuretán szilikon hátlapok előnye, hogy minőséges anyagból vannak kidolgozva, ami nem színeződik el és merevedik meg, valamint stabil és flexibilisebb a klasszikus szilikonnál.

Xiaomi Redmi 9AT – specifikáció

Az aktuális és klassz Xiaomi Redmi 9AT esztétikus, príma kidolgozású, rendkívül trendi smartphone. Ugyan a Xiaomi egy tartós telefon, emellett is fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, mely megvédi a karcoktól. A smartphone dimenziója 164,9 x 77 x 9 milliméter. A smartphone tömege összesen 194 gramm. Az aktuális készülék a piacra kerülésekor legújabbnak számító Android 11, MIUI 12 operációs rendszert futtatja és MediaTek MT6762G Helio G25 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A smartphone microSDXC kártya befogadására is alkalmas, ugyanis rendelkezik memóriakártya-nyílással. A 6,53 inch átlós méretű IPS LCD kijelzője 720 x 1600 pixel felbontású. A kijelző denzitása megközelítőleg 269 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A smartphone 2 GB RAM és 32 GB belső memóriával van ellátva. A smartphone nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, emellett pedig Charging 10 W modullal is rendelkezik. A Xiaomi Redmi 9AT smartphone-t mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal óvni. A telefon Carbon Gray, Ocean Green és Sky Blue színben érhető el.