36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 9A tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - Bottle>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - Bottle

7 390 Ft
/ raktáron

Xiaomi Redmi 9A – mobil tokok széles választéka

A Xiaomi Redmi 9A egy korszerű, nemrég megjelent mobil eszköz, mely az összes többi készülékhez hasonlóan megfelelő védelmet érdemel és igényel is. A választékunkban olyan tokok találhatók a Redmi 9A modellre, melyek pontosan kialakított alakjuknak és kivágásaiknak köszönhetően zavartalanná teszik a tok használatát. Ez nagy előny, főleg az univerzális tokokkal szemben, melyek nem egy adott modellre lettek szabva, ezért előfordulhat, hogy lefedik az egyes gombokat vagy komponenseket és nem is képesek megfelelő védelmet biztosítani. Az oldalunkon található tokok minőséges anyagokból készülnek és elismert gyártóktól származnak, így biztosítják a megfelelő védelmet a Xiaomi Redmi 9A okostelefon számára, nem csak a karcolásokkal és az elhasználódással, hanem a porral szemben is.

Fantasztikus minőségű védőtokok a Xiaomi Redmi 9A modellre

A választékunkban található védőtokok csúcsminőségű anyagokból készültek, így lehetővé teszik a Redmi 9A modell biztonságos, zavartalan használatát. A telefon tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék az okostelefont az elhasználódással és a karcolásokkal szemben. A választékunkban elérhető rengeteg tok között minden látogató találhat olyat, ami megfelel a tetszésének és az elvárásainak. A színes grafikák és fényképes tokok rajongói rengeteg modell közül válogathatnak, melyek jó hangulatot hoznak a hétköznapokba.

Xiaomi Redmi 9A – specifikáció

A Redmi 9A a kínai Xiaomi cég 2020-as okostelefonja. A mobil eszköz mérete 164,9 x 77 x 9 milliméter, súlya pedig 194 gramm. Az okostelefon testét nem látták el Gorilla Glass védelemmel, így a maximális védelem érdekében szükség van egy megfelelő és csinos védőtokra. A mobil eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A zavartalan működést a nyolcmagos MediaTek Helio G25 (12 nm) processzor garantálja. A mobil eszköz 32 GB belső memóriával rendelkezik, mely microSDXC kártyával tovább bővíthető. A készülék RAM memóriája 2 GB. A fő kamera 13 MP-es, míg a szelfikamera felbontása 5 MP. A telefon hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is fel van szerelve.