36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 9 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - meggy>

Telefontok Corko Hard Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

Xiaomi Redmi 9 – minőséges készülék tokok, megbízható védelem

Ahhoz, hogy a telefon sokáig újszerű és működőképes maradjon, fontos, hogy már a használata legelső percétől kezdve megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva. A Xiaomi Redmi 9 telefon tokokat így azok a vásárlók is megrendelhetik, akik ez a modell mellett döntöttek, de még nem vásárolták meg az eszközt. A választékunkban található tokok hibátlanul illeszkednek az adott telefonmodellre, így a vásárlónak nem kell attól tartania, hogy a tok csúszkálni fog a telefonon vagy lecsúszik róla. A gyártás során használt minőségi anyagoknak köszönhetően a védőtartozék védelmet nyújt a telefon mindennapos használata alatt keletkező fizikai károsodások nagy részével szemben.

Gyönyörű kidolgozású tokok - Xiaomi Redmi 9

A korszerű készülékek jelentősen megkönnyítik az életünket, így mindig magunkkal visszük őket, fényképezünk velük, kezeljük a közösségi oldalainkat, hívásokat bonyolítunk le, üzeneteket küldünk, dolgozunk rajtuk, viszont egyidejűleg a fizikai sérülések esélyét is növeljük, ezért fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk a készülék számára. A mindennapi használat során a telefon hátlapja megkopik az asztallal való érintkezés során, a táskába dobva pedig a kulcsok is megkarcolhatják a hátlapot. Az ilyen és ehhez hasonló sérülésekkel szemben nyújtanak védelmet nagyszerű minőségű tokjaink, melyek nem csak hasznosak, hanem gyönyörű kidolgozásúak is.

Xiaomi Redmi 9 – specifikáció

A Xiaomi Redmi 9 készülékmodell 2020 júniusában jelent meg. A telefon szép, mutatós kidolgozású. Mérete 163,3 x 77 x 9,1 milliméter, súlya pedig 198 gramm. Az eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A test és a kijelző aránya megközelítőleg 83,2 százalék. Az eszköz három változatban is elérhető, ami a tárhelyet illeti: 32 GB 3 GB RAM, 64 GB 4 GB RAM vagy 128 GB 6 GB RAM. A belső memória mindegyik esetben bővíthető, méghozzá microSDXC kártya segítségével. Az eszköz nagyszerű kamerákkal, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és ujjlenyomat leolvasóval is fel van szerelve, így a biztonság, a komfort és a felhőtlen szórakozás garantálva van.