36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 8A tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi 8A – telefontokok gazdag kínálata

A Xiaomi Redmi 8A egy kiváló okostelefon, amely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. A modern mobil eszköz egyik előnye a letisztult, elegáns kialakítás. Egy ilyen minőséges eszközt mindenképp érdemes már az első pillanattól fogva óvni a kopással és az egyéb mechanikai károsodásokkal szemben. Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan kiváló minőségű tokok találhatók, melyek precízen illeszkednek a Xiaomi Redmi 8A telefonmodellre, nem takarják le a kamerát és más fontos elemeket és nem esnek le a készülékről. Egy jó tok megbízható védelmet biztosít a mindennapi használat során a kisebb károkkal, sérülésekkel szemben.

Magas minőség, megbízható védelem, széleskörű választék

Az etuo.hu weboldalon számos kiváló minőségű tok található a Xiaomi Redmi 8A telefonmodellre. Tokjaink precízen illeszkednek a telefon méretéhez és alakjához. Mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek, a tokok megbízható és tartós védelmet nyújtanak a Redmi modellnek a mindennapi használat során keletkező fizikai sérülésekkel szemben. Azok a vásárlók, akik a kijelzőt is szeretnék védeni a készülék szállítása során, választhatnak csukható tokjaink közül, melyek letakarják a kijelzőt is. Webáruházunk legnépszerűbb termékei közé tartoznak a szilikon tokok is, melyek kellemes tapintásúak, kényelmesen használhatók, emellett pedig jól tapadnak a készülékhez és nem csúszkálnak ide-oda. A tokok számos színben és mintával érhetők el. A nyomtatott tokok minőséges lenyomattal készülnek, mely nem kopik és nem fakul, így hosszú ideig szép marad. Gazdag kínálatunkban mindenki találhat a stílusához illő telefontokot.

Xiaomi Redmi 8A – specifikáció

A Redmi 8A 2019 szeptemberében jelent meg a piacon. A telefon mérete 156,5 x 75,4 x 9,4 milliméter, súlya pedig 188 gramm. A telefon műanyag testtel és üveg előlappal rendelkezik. A készülék Dual SIM változatban érhető el (Nano-SIM és dual stand-by). A Xiaomi Redmi 8A telefon Android 9.0 (Pie); MIUI 10 operációs rendszert futtat. A gyártó a telefonba nyolcmagos Qualcomm SDM439 Snapdragon 439 (12 nm) processzort épített. A telefon Bluetooth és GPS funkciókkal, valamint infravörös porttal is rendelkezik.