Telefontok Xiaomi Redmi 8 - Tok, hátlapok

A Xiaomi Redmi 8A, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi 8 – elegáns és megbízható mobiltokok

A Xiaomi Redmi 8 egy nagyszerű, alacsony áron elérhető, érdekes okostelefon, mely 2019 októberében jelent meg. Ahhoz azonban, hogy az új Redmi modell sokáig újszerűen nézzen ki, elengedhetetlen a megfelelő védőtok kiválasztása, mellyel már a használata legelső pillanatától kezdve tanácsos védeni a készüléket. Azok a felhasználók, akik még a telefon megvásárlása előtt megrendelik a megfelelő védőtokot, már az első pillanattól kezdve biztonságban tudhatják a Redmi 8 készüléket és még a legapróbb karcolásokat is elkerülhetik. Az etuo.hu webáruház kínálatában található mobiltokok precízen illeszkednek a Xiaomi Redmi 8 modellre. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a tok méretben és kialakításban is megfelel a telefonra, nem csúszkál rajta és nem is esik le a készülékről használat közben. A precízen kivágott nyílásoknak köszönhetően a telefon fontos elemei sem lesznek letakarva.

Megbízható, minőséges védőtokok

Az etuo.hu online áruház kínálatában minőséges anyagokból készült tokok találhatók. A felhasználók körében a szilikon tokok a legnépszerűbbek, melyek minőséges TPU-ból készülnek. A TPU fő előnye, hogy ellenáll a deformálódásnak, tartós, biztosítja a jó tapadást, felülete pedig esztétikus és kellemes tapintású. A szilikon tokok matt felületén nem látszanak meg a zsíros ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések. A tokokat rendkívül egyszerű megtisztítani is. Elég őket levenni a telefonról, langyos vízzel leöblíteni, majd egy mikroszálas törlőkendővel szárazra törölgetni.

Xiaomi Redmi 8 – specifikáció

A Xiaomi Redmi 8 2019 októberében jelent meg. Mérete 156,5 x 75,4 x 9,4 milliméter és 188 grammot nyom. A Xiaomi kiváló okostelefonja Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A telefonon modern Android 9.0 (Pie); MIUI 9 operációs rendszer található. A funkcionalitást a nyolcmagos Qualcomm SDM439 Snapdragon 439 (12 nm) processzor biztosítja. A készüléket a memóriát tekintve két változatban gyártják: 32GB belső tárhely és 3GB RAM, 64GB belső tárhely és 4GB RAM. A belső memória mindkét esetben tovább bővíthető microSD kártya segítségével, 512 GB-ig.