36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 7A tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Hard Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - fekete>

Telefontok Corko Hard Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Hard Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Hard Case - sötétkék>

Telefontok Corko Hard Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - arany - bogár>

Telefontok Graver Hard Case - arany - bogár

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - arany>

Telefontok Graver Hard Case - arany

6 790 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Xiaomi Redmi 7A okostelefonodra

Elegáns tokra vágysz, esetleg egy divatos, fiatalos mobiltokra? A Xiaomi Redmi 7A okostelefonod igényli a profi védelmet a hétköznapok során is. Válassz egy megbízható és minőségi, márkás tokot az etuo.hu telefontok webáruházban! Egy prémium minőségű bőr telefontokot szeretnél a Xiaomi Redmi 7A készülékedre, vagy inkább egy vidám, pompás színekben gazdag nyomatos tokot, amit képek, festmény-utánzatok vagy grafikák díszítenek? A kínálatunkban meg fogod lelni a leginkább hozzád illő változatot!

Milyen előnyökkel bírnak a Xiaomi Redmi 7A telefontokok?

Számodra az egyszínű, hagyományos telefontokok tetszetősek, esetleg inkább a fiatalos, színes mobiltokokat kedveled? A hagyományos, kemény műanyag mobiltokot kedveled, vagy inkább az erős és rugalmas szilikont, netalán a prémium minőségű bőr mobiltok a kedvenced? Az etuo.hu telefontok kínálatában mindegyiket megtalálod! Megfelelő védőtok nélkül még a Xiaomi Redmi 7A készülék háza kopni és karcolódni fog még figyelmes használat mellett is a mindennapok során. A webshopunk kínálatában kapható összes minőségi telefon védőtokra igaz egyaránt, hogy hatékonyan óvják meg a Xiaomi Redmi 7A mobilodat a leggyakoribb károktól. Az etuo.hu-n éppen ezért egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokot találsz, hogy kiválaszthasd az ízlésednek, személyiségednek, a Xiaomi Redmi 7A telefonod mindennapi használati stílusának megfelelőt!

Miért közkedveltek a Xiaomi Redmi 7A okostelefonok?

A Xiaomi Redmi 7A-ról egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez 2019-ben A Középkategóriás mobil! Az 1440 x 720 pixeles felbontású, 5,45 colos kijelzője se nem nagyszerű, se nem tragikus – kellően nagy a kijelzője és megfelelően tiszta a képe az átlagos felhasználáshoz, ugyanakkor nem is szívja le az akkumulátort egy HD videóhívás pár perc alatt! Ugyanis az is az alapfunkciói közé tartozik, ahogy a közepes képességű főkamerája is egészen elfogadható képeket és videókat készít. A Xiaomi Redmi 7A maga a középkategória: elfogadható minőség kedvező áron. Ráadásul a Xiaomi különösen nagy hangsúlyt fektet a rendszer optimalizálásába, ezért a 4000 mAh-s akkumulátor egészen hosszú üzemidőt tesz lehetővé.