36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 4A tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi 4A – stílusos mobiltokok széles választéka

A Xiaomi Redmi 4A okostelefon egy kiváló készülék, nem összekeverendő azonban a hasonló megnevezésű modellekkel, melyek kialakításukban eltérők. Így például a Xiaomi Redmi 4 modellre tervezett tokok nem fognak tökéletesen illeszkedni a Redmi 4A telefonra. Hiába azonban a kiváló készülék, ha a szélei lekoptak, a hátlapja össze van karcolva, a képernyője pedig megrepedt, az értéke jelentősen lecsökken. Az ilyen kellemetlen és bosszantó sérülések ellen nyújtanak védelmet a kínálatunkban található, minőséges anyagokból készült tokok. Az etuo.hu webáruházban számos olyan Xiaomi Redmi 4A tok található, mely anyagának, minőségének és stílusának köszönhetően a legigényesebb felhasználók szükségleteit is kielégíti.

Tartós, minőségi kidolgozású telefontokok a Redmi 4A modellre

Kínálatunkban több száz különböző minta áll a vásárlók rendelkezésére! Azok a felhasználók figyelmébe, akik a stílusra fektetik a hangsúlyt, különösen ajánljuk a színes lenyomatokkal díszített kollekciókat. A rengeteg különböző, vidám minta között mindenki megtalálja azt a témát és stílust, mely közel áll az egyéniségéhez. A divatos lenyomatok nem kopnak le és ellenállnak a fakulásnak, így a tok sokáig marad szép. A szépség azonban nem minden! Tokjaink minőséges anyagokból – alumíniumból, bőrből, bőrutánzatból, TPU szilikonból – készülnek, így hatékony és tartós védelmet biztosítanak. A klasszikus szilikon tokok a készülék hátoldalának és széleinek védelmére fektetik a hangsúlyt, a csukható tokok viszont a képernyőt is védik a karcolásoktól és szennyeződésektől.

Xiaomi Redmi 4A – specifikáció

A Xiaomi Redmi 4A egy kedvező árú okostelefon, melyre tulajdonosa büszke lehet a kiváló specifikációknak köszönhetően. A telefon kialakítása vetekszik a sokkal magasabb osztályú telefonok dizájnjával. Az 5"-es kijelző lehetővé teszi a kényelmes használatot. A kijelző képfelbontása 720 x 1280 pixel. A telefon további előnye, hogy két SIM kártyát is támogat. A készülék Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 processzorral van felszerelve. A Li-Ion elem kapacitása 3120 mAh. A telefon három színben érhető el, de a színes tokokkal azok a felhasználók is változtathatnak a telefon kinézetén, akik nincsenek megelégedve a készülék színével.