36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Redmi 3S tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy mobiltokot a Xiaomi Redmi 3S okostelefonodhoz!

Már az eredeti Redmi 3 is igencsak korrekt készülék volt, a Xiaomi Redmi 3S verzió még inkább emelte a tétet. És ha erre a telefonra tetted a tétjeid akkor bizony jól jártál mikor hazavitted. Az elsőre forcsán csengő Xiaomi elnevezéstől még lehet ódzkodtál, de azóta meggyőzött téged is a telefon. A MIUI menürendszeren is van mit megkedvelni, de az forintjaidért kapott beltartalom is pazar. Ezt a jól árazott ízléses kombinációt beárnyékolhatja a pókhálós kijelző, vagy a tucatdizájn, úgyhogy érdemes lehet egy mintás telefontokkal feldobni a választásodat.

Miért érdemes a Xiaomi Redmi 3S tokjaink közül választanod?

Minden Xiaomi Redmi 3S tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkísér majd téged és a telefonod is. Bármelyiket is választod, hosszú ideig megtartja azt a színvilágot, amiért a böngésződben kiválasztottad. Minden részletében pontosan illik a telefonodra, nem lötyög rajta, és nem mozog el. Minden kivágás, minden gomb helye ott van, ahol lennie kell, de ha esetleg azt is beborítaná a tok, ugyanolyan használható marad alatt. Szinte minden tokból találsz több különböző színt, hogy kedvedre válogathass, és pont olyan kinézetű kiegészítővé varázsold a telefonod, amilyenre vágytál. Mindegyik tok minőségi alapanyagokból készült, tehát nem csak tartósak, de védik is a telefonod. A csillogóbb, pazar színű tokok inkább az egyszerűbb karcoktól óvják meg a készüléket, ezzel áldozva a dizájn oltárán. Más telefontokok pedig arra készültek, hogy a nagyobb leejtések után is sértetlen maradjon kedvenc telefonod. A nyomott mintás tokok felülete tartósan az is marad, biztosan nem kopik le egykönnyen. Minden telefonhoz, így a Xiaomi Redmi 3S-hez is többféle kialakítású tokot találhatsz, akár csak az oldalát védenéd, akár az egészet, akár felnyitható előlapra vágysz. Böngéssz közülük kedvedre, és szánd rá az időt, hogy megtaláld a hozzád és a telefonodhoz leginkább illőt!

A Xiaomiról

A Xiaomi üstökösként hasít a Huawei nyomában, egyre több és jobb készülék érhető el a gyártónál. Az Európában nyitni tervezett 100 üzlete közül már jó pár szélesre tárta kapuit, Magyarországon például Budapesten a Lurdy házban. Így most már itthon is könnyen hozzáférhetővé, és ami még fontosabb: hivatalos gyártónál is szervizelhetővé váltak a telefonok, amely eddig kevés hátrányuk egyike volt. Mindemellett elválasztja a Huawei-től, hogy a mai napig tartja a cég azt a jó szokását, hogy a legjobb ár-érték arányú telefonokat kínálja jelenleg a közép és felső szegmensben, kiváló anyaghasználattal megspékelve. Kíváncsian várjuk, hogy a következő években melyik márka hanyadik fokot foglalja el a legelterjedtebb mobiltelefonok dobogóján