Xiaomi Redmi 10X tokok

Tokok a Xiaomi Redmi 10X


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 5G, Xiaomi Redmi 10C, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi 10x – kiváló minőségű mobil tokok

A Xiaomi Redmi 10x egy kiváló okostelefon. A Redmi 10x modellre illeszkedő telefon tokok hozzájárulnak ahhoz, hogy a telefon sokáig megőrizze értékét, karcmentes kinézetét és funkcionalitását. Az etuo.hu online áruház a legigényesebb vásárlók igényeit is képes kielégíteni. A minőséges alapanyagoknak köszönhetően a tokok tartósak, megbízható védelmet biztosítanak és sokáig megőrzik eredeti kinézetüket. A választékunkban található minőséges tokok hatékonyan védenek a kopással és a fizikai sérülésekkel szemben. A megfelelő méret és a pontosan kialakított nyílások lehetővé teszik az eszköz zavartalan és kényelmes használatát – legyen szó a töltő vagy a fülhallgató használatáról, vagy a komponensek alkalmazásáról.

Kiváló, elegáns és csinos védőtokok az Xiaomi Redmi 10x modellre

A telefon tokok óvjak a Redmi készüléket a kopástól és a mindennapi használat következtében jelentkező karcolásoktól, de akár az esés vagy komolyabb ütés során keletkező sérülések veszélyét is minimálisra tudják csökkenteni. Amellett, hogy kifejezetten hasznosak, a tokok dekoratívak és elegánsak is. Az etuo.hu online áruházban található tokok fő előnye, hogy minőséges TPU szilikonból készülnek, mely a klasszikus szilikonnál erősebb, elasztikusabb anyag. Az egyszínű tokok egyik fő előnye, hogy nem hivalkodók, csinosak és divatossá varázsolják a telefont. A színes, mintás tokok elvonják a figyelmet a Xiaomi Redmi 10x modell elegáns kialakításától, a fehér színű tokok azonban kifejezetten csinos, visszafogott kinézetet nyújtanak a telefon számára – emellett pedig hatékony védelmet is biztosítanak a kiváló készüléknek a külső sérülésekkel szemben.

Xiaomi Redmi 10x – specifikáció

A Xiaomi Redmi 10x telefonmodell 2020 májusában került piacra. A telefon mérete 162,3 x 77,2 x 8,9 milliméter, súlya 199 gramm. A telefon teste nincs gyári Gorilla Glass védelemmel ellátva, ami azt jelenti, hogy a telefont mindenképp érdemes egy kiváló minőségű védőtokkal ellátni. Az eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. Az eszköz Android 10, MIUI 11 operációs rendszert futtat. A Xiaomi Redmi 10x telefonmodellben nyolcmagos MediaTek Helio G85 (12nm) processzor található.