Úgy tűnik a helyi tárolás ki van kapcsolva a böngészőjében.
A legjobb élményhez az oldalunkon, győződjön meg róla, hogy a helyi tárolás be van kapcsolva a böngészőjében.

  Kedvencek ()

Xiaomi Redmi 10c tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi 10C – fantasztikus telefon tokok és hátlapok lenyűgöző választéka

A Xiaomi Redmi 10C egy kedvező áron megvásárolható, populáris okostelefon, melynek védelméről javasolt már a megvásárlását követően gondoskodni. Okostelefon kiegészítőket biztosító online áruházunk elképesztő választékában minden felhasználó találhat olyan mobiltelefon tokot, mely megfelel a szükségleteinek. Az okostelefon tok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a trendi mobil eszköz számára az apróbb külső károkkal szemben. A trendi és menő mobiltelefon tokok azonban ennél sokkal többre is képesek, hiszen modern és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Webáruházunk választékában olyan telefon tokok és szilikon hátlapok is rendelkezésre állnak, melyek kiemelkedő minőségűek és precízen passzolnak a Xiaomi Redmi 10C modellre. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító online áruház lélegzetelállító választékában több olyan mobiltelefon tok is rendelkezésre áll, mely biztosítja az elengedhetetlen védelmet a Xiaomi Redmi 10C számára. A telefon tokok és hátlapok elsődleges jellemzője, hogy megvédik a trendi mobil eszközt, a menő tokok azonban emellett igen szép védőkiegészítők is. A Xiaomi Redmi 10C-re szilikon tokokat, valamint oldalra nyíló tokokat és flip tokokat is biztosítottunk, elsőrangú termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból készült belsővel, illetve, fa, környezetbarát bőr, vagy más borítással.

Xiaomi Redmi 10C – kifogástalan minőségű telefon tokok és hátlapok lenyűgöző választéka

A Xiaomi Redmi 10C egy számos jó jellemzővel ellátott és lenyűgöző funkciókkal felszerelt okostelefon, mely populáris a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez az kifogástalan mobiltelefon hosszú ideig tökéletes és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illő védőkiegészítők, melyek lehetségessé teszik, hogy az okostelefon a hétköznapi alkalmazás során ne karcolódjon meg vagy használódjon el. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító online áruház választékában rendkívüli minőségű Xiaomi Redmi telefon tokok és hátlapok érhetők el, melyek megvédik a trendi mobil eszköz sarkait és hátoldalát a hétköznapi használat során. A mobiltelefon tokok kiemelkedően magas minőségű anyagokból, bőrutánzatból és TPU-ból vannak legyártva, és úgy lettek kidolgozva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak, és ne csússzanak le a mobil eszközről. A kifogástalan minőségű, csukható telefon tokok és hátlapok nem csak a Xiaomi Redmi 10C sarkait és hátoldalát védik meg – lefedik a kijelzőt is, így megakadályozzák, hogy az megkarcolódjon a trendi mobil eszköz zsebben vagy hátizsákban való hordozása során.

Rendkívüli minőség, lélegzetelállító választék – Xiaomi Redmi 10C telefon tokok és hátlapok

Az etuo.hu mobiltelefon kiegészítőket biztosító online áruház kiváló minőségű és erős, hosszú élettartamú védőkiegészítőket kínál. A Xiaomi Redmi 10C okostelefonra gyártott tokokat kifogástalan minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Okostelefon tokjaink elsődleges előnye az elasztikusság és a komfortos használat, valamint az egyszerű tisztán tartás lehetősége. Kifogástalan minőségű mobiltelefon tokjaink olyan szép nyomtatott mintákkal vannak ellátva, melyek nem fakulnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. Vevőink számára fotó tokokat is biztosítottunk, melyek lélegzetelállító képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a felhasználó saját maga is megtervezheti, az oldalunkon elérhető tervezővarázsló segítségével, melyben egyszerűen létrehozható az egyedi minta.

Xiaomi Redmi 10C – specifikáció

A Xiaomi Redmi 10C egy trendi és menő, letisztult kialakítású okostelefon. Az okostelefon mérete 169,6 x 76,6 x 8,3 mm, így pontosan illik a kézbe. Tömege 190 gramm, ami megegyezik a legtöbb okostelefon átlagos tömegével. A trendi mobil eszköz Android 11, MIUI 13 operációs rendszerrel működik és octa core Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) chipsettel van felszerelve. A trendi mobil eszköz 64 GB / 128 GB belső memóriával és 4 GB RAM-mal van felszerelve, microSDXC memóriakártyával azonban lehet bővíteni a memóriát ennek a telefonmodellnek az esetében, dedikált nyílással. A mobiltelefon IPS LCD kijelzője 16 millió színárnyalat kimutatására felel meg, és 6,71 inch átlós méretű. A kijelző rezolúciója 720 x 1650 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 268 ppi. A Xiaomi Redmi 10C szelfikamerája 5 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 50 MP / 2 MP. A mobiltelefon Ocean Blue, Graphite Gray és Mint Green színárnyalatokban kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 5000 mAh, Fast charging 18 W funkcióval. A telefon ujjlenyomat leolvasóval is rendelkezik.