Telefontok Xiaomi Redmi 10 - Tok, hátlapok

A Xiaomi Redmi 10 (2022), Xiaomi Redmi 10 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Redmi 10 – nagyszerű okostelefon tokok és hátlapok széles árukínálata

A Xiaomi Redmi 10 egy kedvező áron megvásárolható, közkedvelt okostelefon, melynek védelméről tanácsos már a megvásárlását követően gondoskodni. Okostelefon tartozékokat kínáló webshopunk széleskörű árukínálatában minden vásárló találhat olyan mobil készülék tokot, mely megfelel az ízlésének. Az okostelefon tok legfőbb feladata, hogy védelmet biztosítson az okostelefon számára a kisebb vagy komolyabb károkkal szemben. A modern mobil készülék tokok és hátlapok azonban ennél sokkal többet tudnak, hiszen divatos és csinos tartozékként is megállják a helyüket. Weboldalunk árukínálatában olyan okostelefon tokok és hátlapok is elérhetők, melyek kifogástalan minőségűek és precízen illenek a Xiaomi Redmi 10 modellre. Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat kínáló webshop széleskörű árukínálatában több olyan mobil tok is elérhető, mely elengedhetetlen védelmet biztosít a Xiaomi Redmi 10 számára. Az okostelefon tokok és hátlapok elsődleges karakterisztikája, hogy megvédik az okostelefont, a korszerű tokok és hátlapok azonban emellett igen szép védőkiegészítők is. A Xiaomi Redmi 10-re oldalra nyíló tokokat és hátlapokat kínálunk, minőségi termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból.

Xiaomi Redmi 10 – lenyűgöző minőségű okostelefon tokok és hátlapok széles árukínálata

A Xiaomi Redmi 10 egy számos jó karakterisztikával ellátott és nagyszerű specifikációkkal felszerelt okostelefon, mely közkedvelt a tulajdonosok körében. Ahhoz azonban, hogy ez a lenyűgöző mobil készülék huzamosabb ideig tökéletes és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre passzoló védőkiegészítők, melyek lehetővé teszik, hogy az okostelefon a hétköznapi alkalmazás során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat kínáló webshop árukínálatában pompás minőségű Xiaomi okostelefon tokok és hátlapok érhetők el, melyek megvédik az okostelefon oldalait és hátlapját a hétköznapi alkalmazás során. A mobil készülék tokok és hátlapok kifogástalan minőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne csússzanak le az eszközről. A lenyűgöző minőségű, csukható okostelefon tokok és hátlapok nem csak a Xiaomi Redmi 10 oldalait és hátlapját védik meg – lefedik a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon az okostelefon táskában vagy hátizsákban való hordozása során.

Pompás minőség, széleskörű árukínálat - Xiaomi Redmi 10 okostelefon tokok és hátlapok

Az etuo.hu mobil készülék-tartozékokat kínáló webshop csúcsminőségű és erős, hosszú élettartamú védőtartozékokat kínál. A Xiaomi Redmi 10 okostelefonra készült tokokat és hátlapokat lenyűgöző minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert és elismert gyártók. Okostelefon tokjaink fő előnye az elasztikusság és a komfortos alkalmazhatóság, valamint a könnyű tisztán tartás lehetősége. Lenyűgöző minőségű mobil készülék tokjaink olyan szép mintákkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és esztétikusak. Vásárlóink számára fényképes tokokkal és hátlapokkal is készültünk, melyek lélegzetelállító képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a vásárló maga is megtervezheti, hiszen oldalunkon könnyen használható tervezővarázslóval is készültünk, melyben könnyen létrehozható az egyedi lenyomat.

Xiaomi Redmi 10 – specifikáció

A Xiaomi Redmi 10 egy modern, letisztult formatervezésű okostelefon. Az okostelefon mérete 162 x 75,5 x 8,9 mm, így precízen passzol a kézbe. Tömege 181 gramm, ami megegyezik a legtöbb okostelefon átlagos súlyával. Az okostelefon Android 11, MIUI 12.5 OR-rel működik és octa core MediaTek Helio G88 (12nm) processzorral van felszerelve. Az okostelefon 64 GB / 128 GB belső memóriával és 4 GB / 6 GB RAM-mal van felszerelve, azok a vásárlók azonban, akiknek több tárhelyre van szükségük, microSDXC kártyával tudják bővíteni a memóriát, mely számára dedikált slot lett kialakítva. A mobil készülék LCD képernyője 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes, és 6,5 inch átlós méretű. A képernyő rezolúciója 1080 x 2400 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 405 ppi. A Xiaomi Redmi 10 szelfikamerája 8 MP-es, míg a fő quad kamera rezolúciója 50 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék Sea Blue, Pebble White és Carbon Gray színárnyalatokban kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 5000 mAh, Fast charging 18 W és Reverse charging 9 W specifikációval.