36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Pad 5 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Pad 5 – tablet védőtokok széleskörű választéka

A Xiaomi Pad 5 tabletot kiemelkedő karakterisztikákkal látta el a gyártó, amelyeknek köszönhetően a táblagép gyorsan belopta magát a Xiaomi márka kedvelőinek szívébe. Azok a vevők, akik ez az új táblagép modell megvásárlása mellett teszik le voksukat, minden bizonnyal szeretnék, ha új táblagépük jó sokáig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu webes áruháznál tudunk erre egy fantasztikus és megfizethető megoldást! Olyan minőségi és hosszú élettartamú tablet védőtokokat biztosítottunk vásárlóink számára, amelyek nem csak magasfokú védelmet garantálnak, de igazán stílusosak és mutatósak is. A védőtokok garantálják a hiánytalan illeszkedést a Xiaomi Pad 5 tabletra – nem csúsznak le, a precízen kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik, hogy a mobil készülék minden komponensét és funkcióját problémamentesen tudja alkalmazni a vevő.

Hosszú élettartamú, magas színvonalú tablet védőtokok

Az etuo.hu webes áruházban olyan tablet védőtokokkal készültünk vásárlóinknak, amelyek hosszú élettartamú és magas színvonalú anyagokból lettek gyártva, és óvják a táblagépet a mindennapos alkalmazás során fellépő károsodásokkal, szennyeződésekkel és az apróbb szépséghibákkal szemben. Vásárlóink körében a legnépszerűbb termékek a csukható védőtokok, amelyek belső része hosszú élettartamú és elasztikus termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva, külső részük pedig öko-bőr és meseszép mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű designt kedvelő vevők az egyszínű táblagép tok-modellek közül választhatnak maguknak kiegészítőt, a színes, mintás védőtokokat kedvelők rendelkezésére pedig több fotó, grafika és minta is áll. Webáruházunkban kreatív, menő mintákkal ellátott védőtokok is megvásárolhatók. Böngészd végig bőséges termékválasztékunkat, melyben biztosan megtalálod majd azt a tokot, mely igazán illik a stílusodhoz, szükségleteidhez és a személyiségedhez! Rendeld meg a tokot Xiaomi Pad táblagépedre még ma!

Magas színvonalú Xiaomi Pad 5 védőtokok

Azok a vevők, akik örülnének, ha új Xiaomi mobil készülékük jó sokáig újszerű és működőképes maradna, választhatnak az etuo.hu webáruházban elérhető számos, Xiaomi Pad 5 tabletra illeszkedő tablet-tok közül. Mivel a védőkiegészítők kifejezetten erre a táblagép modellre lettek tervezve és legyártva, nem esnek vagy csúsznak le a mobil készülékről, a nagy gonddal kialakított, pontos kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a táblagép zavartalan használatát. Az etuo.hu webes áruház felhozatalában számtalan, eltérő kialakítású, típusú és stílusú táblagép tokot kínálunk, így azok a vevők is találnak elvárásaiknak megfelelő tartozékot, akik magasra tették a lécet! A tablet védőtokok rendkívül hasznos kiegészítők, hiszen megóvják a Xiaomi Pad 5 mobil készülékeket az apróbb sérülésektől, karcolódásoktól és a mindennapos alkalmazás során fellépő horzsolásoktól. A színvonalas védőtokok akár a komolyabb sérüléseket is megakadályozhatják. Az etuo.hu webes áruházban elérhető, erős anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból gyártott védőtokok a hagyományos szilikon védőtokoknál erősebb, színvonalasabb és elasztikusabb termékek. A mintás és színes védőtokok figyelemfelkeltők, az egyszínű szilikon tok pedig rendkívül visszafogott, szép és divatos kinézetet tesz lehetővé a Xiaomi táblagép számára.

Xiaomi Pad 5 – specifikáció

A Xiaomi Pad 5 piacra kerülését nagy izgalommal várták a márka rajongói. A mobil készülék dimenziói 254,7 x 166,3 x 6,9 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit kevesebb, 511 gramm. A Xiaomi Pad 5 táblagép modell Android 11, MIUI 12.5 OR-rel működik, a hiánytalan működést pedig a Qualcomm Snapdragon 860 (7 nm) chipset teszi lehetővé. A táblagép kitűnő 13 MP hátsó kamerával rendelkezik, míg a szelfikamera 8 MP-es. A Xiaomi Pad 5 zöld, gyöngy és kozmikus szürke színárnyalatban is megvásárolható. A zavartalan használatot a nem kivehető, 8720 mAh kapacitású Li-Po akkumulátor teszi lehetővé. A mobil készülék 6 GB RAM memóriája a magasabb elvárású felhasználók igényeit is ki tudja elégíteni. Az táblagép belső memóriája 128 GB / 256 GB. A modell IPS LCD kijelzőjének átlós mérete 11 inch, rezolúciója pedig nem kevesebb, mint 1600 x 2560 pixel és 1 B színárnyalat megjelenítésére alkalmas. Ugyan a tablet üveg előlappal és alumínium védelemmel is rendelkezik, műanyag elemei miatt mindenképp érdemes egy megfelelő csukható tokkal ellátni, mely megvédi a karcolásokkal és a komolyabb sérülésekkel szemben is.