Xiaomi Pad 5 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Pad 5 – tablet védőtokok széleskörű választéka

A Xiaomi Pad 5 tabletot kiemelkedő karakterisztikákkal látta el a gyártó, amelyeknek köszönhetően a táblagép gyorsan belopta magát a Xiaomi márka kedvelőinek szívébe. Azok a vevők, akik ez az új táblagép modell megvásárlása mellett teszik le voksukat, minden bizonnyal szeretnék, ha új táblagépük jó sokáig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu webes áruháznál tudunk erre egy fantasztikus és megfizethető megoldást! Olyan minőségi és hosszú élettartamú tablet védőtokokat biztosítottunk vásárlóink számára, amelyek nem csak magasfokú védelmet garantálnak, de igazán stílusosak és mutatósak is. A védőtokok garantálják a hiánytalan illeszkedést a Xiaomi Pad 5 tabletra – nem csúsznak le, a precízen kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik, hogy a mobil készülék minden komponensét és funkcióját problémamentesen tudja alkalmazni a vevő.

Hosszú élettartamú, magas színvonalú tablet védőtokok

Az etuo.hu webes áruházban olyan tablet védőtokokkal készültünk vásárlóinknak, amelyek hosszú élettartamú és magas színvonalú anyagokból lettek gyártva, és óvják a táblagépet a mindennapos alkalmazás során fellépő károsodásokkal, szennyeződésekkel és az apróbb szépséghibákkal szemben. Vásárlóink körében a legnépszerűbb termékek a csukható védőtokok, amelyek belső része hosszú élettartamú és elasztikus termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva, külső részük pedig öko-bőr és meseszép mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű designt kedvelő vevők az egyszínű táblagép tok-modellek közül választhatnak maguknak kiegészítőt, a színes, mintás védőtokokat kedvelők rendelkezésére pedig több fotó, grafika és minta is áll. Webáruházunkban kreatív, menő mintákkal ellátott védőtokok is megvásárolhatók. Böngészd végig bőséges termékválasztékunkat, melyben biztosan megtalálod majd azt a tokot, mely igazán illik a stílusodhoz, szükségleteidhez és a személyiségedhez! Rendeld meg a tokot Xiaomi Pad táblagépedre még ma!

Magas színvonalú Xiaomi Pad 5 védőtokok

Azok a vevők, akik örülnének, ha új Xiaomi mobil készülékük jó sokáig újszerű és működőképes maradna, választhatnak az etuo.hu webáruházban elérhető számos, Xiaomi Pad 5 tabletra illeszkedő tablet-tok közül. Mivel a védőkiegészítők kifejezetten erre a táblagép modellre lettek tervezve és legyártva, nem esnek vagy csúsznak le a mobil készülékről, a nagy gonddal kialakított, pontos kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a táblagép zavartalan használatát. Az etuo.hu webes áruház felhozatalában számtalan, eltérő kialakítású, típusú és stílusú táblagép tokot kínálunk, így azok a vevők is találnak elvárásaiknak megfelelő tartozékot, akik magasra tették a lécet! A tablet védőtokok rendkívül hasznos kiegészítők, hiszen megóvják a Xiaomi Pad 5 mobil készülékeket az apróbb sérülésektől, karcolódásoktól és a mindennapos alkalmazás során fellépő horzsolásoktól. A színvonalas védőtokok akár a komolyabb sérüléseket is megakadályozhatják. Az etuo.hu webes áruházban elérhető, erős anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból gyártott védőtokok a hagyományos szilikon védőtokoknál erősebb, színvonalasabb és elasztikusabb termékek. A mintás és színes védőtokok figyelemfelkeltők, az egyszínű szilikon tok pedig rendkívül visszafogott, szép és divatos kinézetet tesz lehetővé a Xiaomi táblagép számára.

Xiaomi Pad 5 – specifikáció<