Xiaomi Mi Note 10 Pro tokok

Tokok a Xiaomi Mi Note 10 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Xiaomi Mi Note 10 Pro okostelefonodra

Minden Xiaomi Mi Note 10 Pro okostelefonnál is egyértelműen hasznos egy minőségi és tartós védőtokra a mindennapi használat során. Találj rá a neked leginkább tetsző, megbízhatóan profi mobil védőtokra az etuo.hu mobiltok és telefonos kiegészítő online bolt kínálatában! Az etuo.hu telefonos és tabletes webáruház mobil védőtok kínálatában ugyanis változatos, minőségi és márkás telefon tokokat találsz, hogy rálelhess a személyiségednek és elképzeléseidnek legmegfelelőbb, a Xiaomi Mi Note 10 Pro telefonodat folyamatosan védelmező telefontokra. Egy igazán elegáns mobil tokra vágysz, vagy inkább egy fiatalos, divatos telefontokra?

Milyen előnyökkel bírnak a Xiaomi Mi Note 10 Pro telefontokok?

A tapasztalatok szerint egy megfelelő védőtok nélkül még a Xiaomi Mi Note 10 Pro telefon háza elkezd kopni, karcolódni a mindennapok során, még figyelmes használat mellett is. A kínálatunkban megtalálható minőségi telefontokra egyaránt igaz, hogy képesek lesznek megóvni a féltett Xiaomi Mi Note 10 Pro-dat a leggyakoribb sérülésektől. A klasszikus, egyszínű telefon védőtokot kedveled jobban, vagy inkább az élénk színeket választod? A prémium bőrből készült védőtokot részesíted előnyben, vagy inkább a hagyományosnak számító műanyagot, esetleg a rugalmas szilikon tokot? Az etuo.hu webshop védőtok kínálatában meg fogod találni bármelyiket! Ha meg a Xiaomi Mi Note 10 Pro készülékedre festmények díszítette, egyedi védő tokot keresel, vagy egy különleges mintával nyomott mobil védőtokot, webáruházunk kínálatában meg fogod találni a személyiségedhez leginkább illő telefontokot!

Miért közkedveltek a Xiaomi Mi Note 10 Pro okostelefonok?

A Xiaomi Mi Note 10 Pro úgy rekordot állított be az okostelefonos fényképezés világában. Nem három vagy négy, hanem öt kamera alkotja a kamerarendszerét, amelynek fő kamerája 108 MP-es! A prémium színvonalat erősíti, hogy a telefont elől és hátul egyaránt Gorilla Glass 5-ös, erős és edzett üveg fedi, míg körben a kávája alumíniumból készült. A sebességről egy nyolcmagos Snapdragon 730G lapkakészlet gondoskodik, és ezt támogatja 256 GB belső tárhely és 8 GB RAM.