Találd meg az eszközödnek legmegfelelőbb tokot:
   
36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi Note 10 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Xiaomi Mi Note 10 okostelefonodra

A Xiaomi Mi Note 10 telefon kifejezetten érzékeny készülék, ezért szüksége van minőségi, tartós és hatékony védelemre a hétköznapi használat során. Ezért válassz most egy márkás és minőségi telefon védőtokot az etuo.hu mobiltok és telefonos kiegészítő online bolt kínálatában! A minőségi tablet védőtok és telefontok kínálatunkból itt, az etuo.hu-n egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy kiválaszthasd a szeretett Xiaomi Mi Note 10 mobilodhoz teljesen passzoló, a mindennapi kihívásokkal szemben helytálló telefon védőtokot. Egy hatékony, márkás mobil védőtokot szeretnél, amelyik egyszerre fiatalos és vidám, vagy inkább elegáns és konzervatív?

Milyen előnyökkel bírnak a Xiaomi Mi Note 10 telefontokok?

Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony mobil védőtok hiányában sajnos a Xiaomi Mi Note 10 telefon háza is hamar tele lesz kopásnyomokkal, karcolódásokkal a mindennapos használat során. A webáruházunkban kapható megfizethető, mégis prémium telefon tokokra mind igaz, hogy hatékonyan és tartósan óvják majd a Xiaomi Mi Note 10 mobilodat a kisebb károktól. Neked inkább a hagyományos, egyetlen színűre fújt mobil védőtokok tetszenek, esetleg inkább a színes nyomatos, szép képpel díszített telefontokok? Inkább az erős műanyagból készült mobiltokot kedveled, vagy a rugalmas szilikonra, esetleg a valódi bőr tokra szavazol? A telefon- és tablet védőtok kínálatunkban, itt, az etuo.hu-n megtalálod mindegyiket! Ha viszont a Xiaomi Mi Note 10 készülékedre inkább egy vidám, játékos színekben tündöklő védőtokot szeretnél, amit festmény-utánzatok, képek vagy más grafikák díszítenek, a kínálatunkban akkor is rá fogsz találni a neked tetsző telefontokra.

Miért közkedveltek a Xiaomi Mi Note 10 okostelefonok?

A Xiaomi Mi Note 10 a fényképezés úgy szintjét jelenti az okostelefonok körében. Öt kamerából álló kamerarendszerének fő tagja 108 MP-es. Nem elírás, ténylegesen száznyolc megapixeles a széles látószögű fő kamerája! A telefont elől és hátul Gorilla Glass 5-ös edzett üveg fedi, körben alumínium kávája van, és egy nyolcmagos Snapdragon 730G gondoskodik a gyorsaságról.