Xiaomi Mi 9T Pro tokok

Tokok a Xiaomi Mi 9T Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 9T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 9T Pro – telefontokok nagy választéka

A Xiaomi Mi 9T Pro egy érdekes okostelefon – fontos azonban megjegyezni, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro és a Xiaomi Mi 9T két külön modell, így nem választhatunk rájuk egyforma tokot. Ahhoz, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro telefon sokáig szép maradjon és hibátlanul működjön, fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, már a használata kezdetétől. Az etuo.hu weboldalon számos olyan tokot találhat a látogató, mely tökéletesen illeszkedik a Xiaomi Mi 9T Pro telefonra. A hibátlan illeszkedés azt jelenti, hogy a tok nem esik le a telefonról, nem csúszkál rajta, kényelmesen használható és nem takarja le a telefon fontos elemeit. A speciálisan kialakított nyílások lehetővé teszik a portok, gombok és a kamera zavartalan használatát.

Megbízható és minőséges védőtokok

A kínálatunkban olyan minőséges, TPU szilikonból készült tokok találhatók, melyek ellenállnak a deformálódásnak, jól tapadnak a készülékhez és kényelmesen foghatók. A szilikon tokok további előnye, hogy matt felületüknek köszönhetően taszítják a zsíros ujjlenyomatokat és könnyen megtisztíthatók – elég őket langyos vízzel leöblíteni vagy áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel. A FLEXmat Case kollekció termékei elegáns, egyszínű modelleket foglalnak magukba, melyek hatékonyan védik a Xiaomi Mi 9T Pro telefont, de nem változtatnak jelentősen a kinézetén. A fekete és a fehér tokok eleganciát sugallanak és jól illenek mindenféle más kiegészítőkhöz – legyen szó a telefon töltőjéről és fülhallgatójáról, vagy a felhasználó pénztárcájáról és táskájáról.

Xiaomi Mi 9T Pro – specifikáció

A Xiaomi Mi 9T Pro a Xiaomi Mi 9T „nagy testvére”. A telefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtat. A telefon 64 GB belső memóriával rendelkezik és Dual SIM verzióban érhető el. A Mi 9T Pro kamerája 48 MP-es, f/1.8 apertúrával, a szelfikamera pedig 20 MP-es felbontású, így a kiválóan sikerült szelfik garantáltak. Egy ilyen nagyszerű modellt mindenképp érdemes időben ellátni egy megfelelő telefontokkal, annak érdekében, hogy a készülék minél tovább meg tudja őrizni eredeti értékét, szépségét és funkcionalitását.