36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 9T tokok

A Xiaomi Mi 9T Pro, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 9T – telefontokok gazdag választéka

Azok a felhasználók számára, akik a Xiaomi Mi 9T okostelefon mellett döntöttek, rendkívül fontos, hogy megfelelő védelemmel lássák el ezt a kiváló készüléket. Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan minőséges telefontokok találhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a Xiaomi Mi 9T modell sokáig zavartalanul használható legyen. Hasznos tanács a felhasználók számára, hogy a tokot a telefon megvásárlását követően, a lehető legrövidebb időn belül szerezzék be, hiszen így még a legapróbb karcolások megjelenése is elkerülhető. A kínálatunkban számos különböző tok található, így minden látogatónk találhat olyat, ami megfelel a stílusának és az igényeinek.

Elegáns kialakítás, megbízható védelem - Xiaomi Mi 9T védőtokok

A mobiltokok védelmet biztosítanak a Xiaomi Mi 9T készülékeknek a karcolásokkal és a kisebb repedésekkel szemben. A kínálatunkban található minőséges szilikon tokok rugalmas és ellenálló TPU szilikonból készülnek, mely számos előnnyel rendelkezik a hagyományos változatokhoz viszonyítva. A szilikon tokok előnye, hogy védik a telefon hátlapját és oldalait, sőt, még a képernyőt is óvják a sima felületekkel való érintkezés során. A szilikon tokok jól illeszkednek és tapadnak, és kellemes tapintásúak. Tisztításuk rendkívül egyszerű, hiszen elég őket áttörölni, vagy langyos vízzel leöblíteni. Az elegáns, visszafogott megoldásokat kedvelő felhasználók válogathatnak az egyszínű tokok közül. Azok, akik a vidám, fiatalos tokokat kedvelik, számos különböző grafikával vagy fotóval díszített tok között böngészhetnek. A lenyomat minőséges, tartós és ellenálló.

Xiaomi Mi 9T – specifikáció

A Xiaomi Mi 9T 2019 júniusában került forgalomba. A készülék mérete 156,7 x 74,3 x 8,8 milliméter, súlya pedig 191 gramm. A telefon Dual SIM-es és Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtat. A Xiaomi a Mi 9T modellbe nyolcmagos Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) processzort épített. A készülék belső memóriája 64/128 GB, 6 GB RAM memóriával kísérve. A készüléken nem található SD-kártya aljzat. A telefon modern ujjlenyomat-olvasóval is fel van szerelve és 3,5 milliméteres mini jack aljzattal is rendelkezik.