Xiaomi Mi 9 Lite tokok

Tokok a Xiaomi Mi 9 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Xiaomi Mi 9 Lite okostelefonodra

A minőségi telefontok kínálatából az etuo.hu-n változatos, minőségi és márkás telefon tokokat találsz, hogy kiválaszthasd a személyiségednek, az ízlésednek és a Xiaomi Mi 9 Lite készüléked jellemző használatának megfelelő mobiltokot. Valóban prémium kategóriás telefon tokot szeretnél, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós mobil védőtok? Vagy inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű mobil védőtokot választanál, vagy fiatalos telefontokat amivel partizni is mehetsz? Inkább az erős műanyagból készült mobiltokot kedveled, vagy a rugalmas szilikonra, esetleg a valódi bőr tokra szavazol? Itt, az etuo.hu webruházban a tablet- és mobiltokjaink között mindegyik fajtát meg fogod lelni! Vagy, ha a Xiaomi Mi 9 Lite okostelefonodra éppen festmények és grafikák díszítette, egyedi védő tokot, vagy egy különleges mintával nyomott mobil védőtokot, a kínálatunkban rá fogsz találni a neked tetsző telefontokra.

Milyen előnyökkel bírnak a Xiaomi Mi 9 Lite telefontokok?

A Xiaomi Mi 9 Lite mobil sérülékeny eszköz, ezért igényli hatékony és márkás telefon védőtokra a hétköznapokon is. Találj rá a neked tetsző, megbízhatóan profi telefon védőtokot az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! A tapasztalatok szerint egy megfelelő védőtok nélkül még a Xiaomi Mi 9 Lite telefon háza is folyamatos használat mellett jellemzően hamar kopni és karcolódni kezd. A kínálatunkban megtalálható minőségi telefontokra igaz egyaránt, hogy eredményesen fogják védelmezni a Xiaomi Mi 9 Lite-odat a hétköznapi sérülésekkel szemben.

Miért közkedveltek a Xiaomi Mi 9 Lite okostelefonok?

A Xiaomi Mi 9 Lite a Mi 9 „kistestvéreként” érkezett meg 2019 negyedik negyedévében a piacra, és egyértelműen sikeres készüléknek tekinthetjük. A telefon szíve egy Snapdragon 710-es, nyolcmagos lapkakészlet, amit egy Adreno 616-os GPU támogat. Kétféle konfigurációban vásárolható meg, a kisebbikben 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely, a nagyobban 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére. A kijelzője meghaladja a lassan iparági sztenderdnek számító 6 hüvelyket: 6,39 colos, 1080 x 2340 pixeles FHD+ képernyőt kapott.