Xiaomi Mi 8 Lite tokok

Tokok a Xiaomi Mi 8 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 8 Lite – mobiltokok széleskörű kínálata

A Xiaomi Mi 8 Lite okostelefon tulajdonosai tudják, hogy a készülék védelme a mechanikai sérülésekkel szemben nagyon fontos. Az etuo.hu webáruházban számos olyan védőtokot kínálunk, mely tökéletesen illeszkedik a Xiaomi Mi 8 Lite modellre és nem csak praktikus, hanem kifejezetten jól is néz ki. Tokjaink minőséges és tartós anyagokból készülnek, így megbízható védelmet nyújtanak a legtöbb apró, mindennapi használat során keletkező sérüléssel szemben. A tokok védik a készüléket a karcolásoktól és a kopástól. Stílusos kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a készüléken, a széleskörű kínálat pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználó a saját egyéniségével összhangban „öltöztesse fel” a telefonját.

Minőség és megbízható védelem - Xiaomi Mi 8 Lite tokok

Kínálatunkban többféle tok is megtalálható a Xiaomi Mi 8 Lite telefonra. A legnépszerűbbek a szilikon tokok, melyek a készülék hátlapját és oldalait védik a mindennapi használat során keletkező kisebb sérülésektől. Ezek a tokok minőséges TPU szilikonból készülnek és hosszú ideig használhatók. A tokokat gyönyörű fényképek és vektorgrafikák díszítik, de olyan kollekcióink is vannak, melyekben elegáns, egyszínű modellek találhatók. A Crystal Design kollekció darabjai is igen népszerűek – az átlátszó, műanyag tokokat minőséges lenyomatok díszítik. A tok felhelyezése után úgy tűnik, mintha a lenyomat magát a készüléket díszítené. A szintén populáris, könyvszerűen csukható tokok előnye, hogy nem csak a hátlapot, hanem a készülék képernyőjét is védik a sérülésektől és a szennyeződésektől.

Xiaomi Mi 8 Lite – specifikáció

A Xiaomi Mi 8 Lite készüléket nagyszerű ár-érték arány jellemzi. Ugyan egy kifejezetten tartós okostelefonról van szó, a védőtok nélkülözhetetlen kellék. A Xiaomi Mi 8 Lite 2018 őszén került piacra. A készülék 6,26 hüvelykes IPS LCD képernyőjének felbontása 1080 x 2280 pixel. A telefon Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 processzorral van felszerelve. További előny a Quick Charge 3.0 gyors töltési funkcióval ellátott Li-Po akkumulátor, melynek kapacitása 3350 mAh. Azok számára is kiváló választás, akik szeretnek fotózni, hiszen nagyszerű kamerái vannak.